Επαναλειτουργεί πλήρως ανακαινισμένο το Δημοτικό Κολυμβητήριο Πάφου!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Πλήρως ανακαινισμένο και στελεχωμένο με το απαιτούμενο προσωπικό επαναλειτουργεί από αύριο Τρίτη 7 Ιουλίου το Δημοτικό Κολυμβητήριο Πάφου «Ευαγόρας Παλληκαρίδης».

Στο πλαίσιο της επαναλειτουργίας, θα πραγματοποιηθεί αύριο, στις 11.30 π.μ., ειδική τελετή στον χώρο του κολυμβητηρίου, παρουσία του Δημάρχου Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος, Μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, εκπροσώπων του ΚΟΑ, του ΑΓΟ, του Ναυτικού Ομίλου Πάφου και άλλων εμπλεκομένων αθλητικών φορέων.

Αξιοποιώντας το διάστημα που ο χώρος ήταν κλειστός λόγω της πανδημίας, το κολυμβητήριο έτυχε πλήρους ανακαίνισης ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες ενός σύγχρονου χώρου άθλησης υψηλών προδιαγραφών, όπως αναβάθμιση και επέκταση των χώρων υγιεινής, αναβάθμιση του μηχανοστασίου με την τοποθέτηση αυτόματου συστήματος χλωρίωσης, αυτόματου ελέγχου Ph, νέων φίλτρων και αντλιών, καθώς και την τοποθέτηση ισοθερμικού καλύμματος. Έγινε επίσης ανακαίνιση του κυλικείου, αναβάθμιση των χώρων στάθμευσης, βάψιμο όλων των εγκαταστάσεων, τοποθέτηση νέας επιγραφής ονομασίας κ.α.