Πέγεια: Αυτοί ανανέωσαν κι’ αυτοί αποχωρούν!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το σωματείο της Πέγειας 2014 γνωστοποιεί τους ποδοσφαιριστές που κατέληξε σε συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας της και ταυτόχρονα ανακοινώνει ποιοι δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πέγειας 2014 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τους πιο κάτω ποδοσφαιριστές :

1) Μιχάλη Μιχαήλ
2) Νίκκι Νικήτα Νικολάου
3) Πάμπο Μιχαήλ (C)
4) Δημήτρη Φιλίππου
5) Μιχάλη Ιωάννου
6) Χρήστο Βαλαντή
7) Ριχάρδο Πέτρου
8) Ντάνιελ Νεοφύτου
9) Δημήτρη Χριστοφή
10) Ευαγόρα Χαραλάμπους
11) Στάθη Πατσαλίδη
12) Γιώργο Οικονόμου
13) Νικόλα Χριστοφίδη
14) Πόλυ Φιλίππου

Τους ευχαριστούμε θερμά όλους για την ανανέωση της συνεργασίας μας και τους ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με πολλές επιτυχίες.
Ο ποδοσφαιριστής μας Νίκος Σάββα (Πτυχιούχος Γυμναστής) φέτος μεταφέρθηκε στο προπονητικό team και θα εκτελεί μόνο χρέη Γυμναστή.

Παρελθόν από την ομάδα αποτελούν οι πιο κάτω ποδοσφαιριστές :
1) Σπάρτακος Φιλιππίδης
2) Θεόδωρος Αντωνίου
3) Χρυσόστομος Δημοσθένους
4) Χρήστος Μακρής
5) Σοφόκλης Γεωργίου

Σας ευχαριστούμε όλους για την πολύτιμη προσφορά σας και βοήθεια που δώσατε στην ομάδα την περσινή χρονιά όπως και σε όλες τις προηγούμενες χρονιές και σας ευχόμαστε όλους καλή επιτυχία σε οτι κάνετε στη ζωή σας και πολλές επιτυχίες στις νέες σας ομάδες.

Ο προγραμματισμός συνεχίζετε και σύντομα θα ανακοινωθούν και οι νέες μας προσθήκες.
Έχουμε προφορική συμφωνία με τρείς ποδοσφαιριστές και μένουν μονο τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή τους στην ομάδα μας.

Στις 20 Ιουλίου ξεκινά ανεπίσημα η προετοιμασία της ομάδας και στις 27 Ιουλίου θα είναι η πρώτη επίσημη προπόνηση όπου θα πραγματοποιηθεί και ο αγιασμός.