ΚΟΠ: Συνεχής η προσπάθεια για αναβάθμιση του Πρωταθλήματος Βετεράνων

Από: Γιώργος Γεωργίου

Η συμμετοχή των βετεράνων ποδοσφαιριστών σε Πρωτάθλημα που θα διοργανώσει η ΚΟΠ για τρίτη συνεχόμενη χρονιά αποτελεί πλέον θεσμό και η Ομοσπονδία άρχισε ήδη προεργασίες για την καλύτερη οργάνωση του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας, οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές είναι η ιστορία του ποδοσφαίρου μας και η Ομοσπονδία θα συνεχίσει την στήριξη της με στόχο την περαιτέρω αναβάθμιση της διοργάνωσης του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Κυπέλλου Βετεράνων.

Σε σημερινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΚΟΠ, στην παρουσία μελών της Παγκύπριας Επιτροπής Βετεράνων Ποδοσφαιριστών, συζητήθηκαν διάφορα θέματα προγραμματισμού και μέσα από την ανταλλαγή απόψεων, καταγράφηκαν χρήσιμα στοιχεία που θα αξιολογηθούν από την Ομοσπονδία για λήψη τελικών αποφάσεων.

Με βάση και τις εμπειρίες των προηγούμενων διοργανώσεων, θα γίνει προσπάθεια για να αρχίσει το νέο Πρωτάθλημα τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου και περισσότερες λεπτομέρειες για τους κανονισμούς αλλά και τη μορφή του Πρωταθλήματος, θα ανακοινωθούν σύντομα.