Τρία νέα μέλη στην οικογένεια της Πάφος FC!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Με ανακοίνωση της η Πάφος FC παρουσιάζει τρία νέα μέλη στις ακαδημίες της!

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση:

Η Pafos FC παρουσιάζει τα τρία νέα μέλη της Ακαδημίας μας!

=> Ο Gert Remmel, κάτοχος διπλώματος UEFA A, θα είναι ο επικεφαλής προπονητής της ομάδας K19, ενώ ταυτόχρονα θα είναι υπεύθυνος και επόπτης για την ηλικιακή ομάδα K17. Ο Gert γίνεται μέλος της Ακαδημίας μας έχοντας μια τεράστια εμπειρία ως επικεφαλής προπονητής των U19, U17 και εφεδρικών ομάδων όπως οι Giorgione Calcio, FC Honka (επίσης βοηθός προπονητής της πρώτης ομάδας) και HIFK Helsinki, στην οποία έχει επίσης υπηρετήσει ως επικεφαλής προπονητής της πρώτης ομάδας. Ο Gert είναι κάτοχος διπλώματος επαγγελματία αθλητικού προπονητή και έχει επίσης σπουδάσει επιστήμη προπονητικής ποδοσφαίρου στο Πανεπιστήμιο της Λισαβόνας.


=> Ο Iikka Miettinen θα είναι ο βοηθός προπονητής της U19 και ταυτόχρονα θα είναι υπεύθυνος για την ομάδα Κ17 τις ημέρες των αγώνων δίπλα από τον προπονητή μας Κ17 Χρίστο Αναστασίου. Παρά τη σχετικά μικρή του ηλικία, έχει εμπειρία ως αναλυτής βίντεο σε γνωστές ευρωπαϊκές ακαδημίες νέων (Dinamo Zagreb, Zenit), ρεζέρβες (Zenit), σε κορυφαίο επίπεδο ανδρών (Zenit) και σε διαχείριση ακαδημιών σε ένα από τα μεγαλύτερα σωματεία της Ανατολικής Ευρώπης (Zenit). Έχει πτυχίο φυσικής αγωγής, με εξειδίκευση στην προπονητική ποδοσφαίρου.


=> Ο Rasmus Jansson είναι επίσης ένα πολύ σημαντικό μέλος της ομάδας και για την εργασία και τη μέθοδο. Θα είναι υπεύθυνος για τη συλλογή δεδομένων αγώνων και προπονήσεων, τη λειτουργία τεχνικής μέσω της τεχνολογίας, την ανάλυση μετά την προπόνηση και επίσης τον προγραμματισμό της κατάρτισης σε σχέση με τις αρχές της εκπαίδευσης της φυσικής κατάστασης. Ο Rasmus, παρά το νεαρό της ηλικίας, έχει εμπειρία προπονητικής σε διάφορες ομάδες νέων και έχει διατελέσει για δύο χρόνια ως επικεφαλής προπονητής ομάδων ενηλίκων. Πρόσφατα ολοκλήρωσε το δίπλωμα Ανάλυσης Ομάδας Αντίπαλων από το Barca Innovation Hub.