Προφορική συμφωνία της Πάφος FC με την Γεροσκήπου FC για την Γυναικεία ομάδα

Από: Γιώργος Γεωργίου

Ο νέος κανονισμός της ΚΟΠ που αναγκάζει τα σωματεία της Α’ Κατηγορίας να έχουν είτε Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου είτε τμήματα Κορασίδων Κ17 και Κ13 δεν μπορεί να αφήσει ασυγκίνητους τους Ρώσους ιδιοκτήτες της Πάφος FC.

Στα πλαίσια αυτά, η διοίκηση της Πάφου ήρθε σε προφορική συμφωνία με την αντίστοιχη των Γεροσκήπου FC Ladies, ούτως ώστε από τη νέα σεζόν όλα τα τμήματα των “κυανέρυθρων” να αγωνίζονται στα Παγκύπρια Πρωταθλήματα με το όνομα Γεροσκήπου FC/Πάφος Ladies!

Το AthlitikaPress θέλοντας να διερευνήσει περαιτέρω το θέμα συνομίλησε με τον πρόεδρο των Γεροσκήπου FC Ladies Χαράλαμπο Αχιλλέως, ο οποίος μας δήλωσε τα εξής:

“Πράγματι ήρθαμε σε προφορική συμφωνία μετά από αρκετές συναντήσεις με τους ιθύνοντες της Πάφος FC, ούτως ώστε να βοηθήσουμε την ομάδα της πόλης μας αλλά και το ίδιο μας το σωματείο. Ζητήσαμε κάποια ανταλλάγματα και είμαστε σε αναμονή για τις υπογραφές συμβολαίων. Είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε την Πάφο FC με την προϋπόθεση βέβαια ότι θα βοηθηθούν τα γυναικεία τμήματα της ομάδας μας. Στόχος μας είναι η ανάπτυξη του Γυναικείου ποδοσφαίρου στην πόλη μας και γι’ αυτό τον λόγο δημιουργήσαμε τμήματα ακαδημιών από κορίτσια 13 χρονών και πάνω. Τόσο οι προπονήσεις, όσο και το αθλητικό υλικό για τις νεαρές παίκτριες μας θα είναι δωρεάν.”