Ανόρθωση: Τι γίνεται με Πήλεα;

Από: Γιώργος Γεωργίου

Επίσημη πρόταση από ομάδα του εξωτερικού φαίνεται να έφτασε στα γραφεία της Ανόρθωσης για τον συμπολίτη μας νεαρό διεθνή Κώστα Πηλέα.

Η ομάδα της Αμμοχώστου στην οποία ο νεαρός ποδοσφαιριστής ανήκει για ακόμη ένα χρόνο έχει στα χέρια της πρόταση από ομάδα του εξωτερικού, σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, και εντός των ημερών αναμένεται να αποφασιστεί αν θα τον παραχωρήσει με ελευθέρα ή με υποσχετική. Να σημειωθεί ότι για να φύγει ο παίκτης πρέπει να πει το οκ η ομάδα του.

Ο νεαρός διεθνής πάντως θέλει διακαώς να αποδείξει την αξία του κάτι που στην Ανόρθωση μέχρι στιγμής δεν μπόρεσε να το κάνει λόγω περιορισμένης συμμετοχής.

Η μπάλα πλέον είναι στα πόδια της διοίκησης και του προπονητή που όπως όλα δείχνουν θα ανάψουν το πράσινο φως για να φύγει ο Πηλέας για το εξωτερικό.

Να υπενθυμίσουμε άλλωστε πως στη θέση του υπάρχουν ήδη δυο ποδοσφαιριστές στους οποίος ο Τιμούρ Κετσπάγια φαίνεται να προσανατολίζεται για να καλύψουν την αριστερή πλευρά της ομάδας και έτσι και αλλιώς, ακόμη και να μείνει μάλλον ο Πηλέας θα είναι 3η ή 4η επιλογή. “Μπροστά του” σήμερα ο Πιλέας έχει τον Άντερσον Κορέια αλλά και τον Γεβγέν Σελίν.