Ολοκληρώθηκε η Γενική Συνέλευση της Πέγειας 2014… Τέθηκαν οι νέοι στόχοι!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα το βράδυ της Δευτέρας 15 Ιουνίου στην πολιτιστική αίθουσα του Δήμου Πέγειας η Ετήσια Γενική Συνέλευση του σωματείου της Πέγειας 2014. Παρών στην συνέλευση ήταν το “AthlitikaPress.com” το οποίο σας μεταφέρει όλα όσα σημαντικά λέχθηκαν.

Τον λόγο πρώτος τον πήρε ο πρόεδρος του σωματείου κ. Χάρης Αρκαδίου, ο οποίος έκανε τον γενικό απολογισμό της σεζόν που μας πέρασε, τονίζοντας ότι για την Πέγεια 2014 η αγωνιστική περίοδος 2019-20 ήταν πολύ πετυχημένη, καθώς εκπληρώθηκε ο στόχος της ανόδου στην Γ’ Κατηγορία! Παράλληλα, ευχαρίστησε τεχνικό τιμ, ποδοσφαιριστές, τον Δήμο Πέγειας και τους χορηγούς για την άψογη συνεργασία που είχαν.

Στην συνέχεια αναλύθηκαν τα οικονομικά δεδομένα του σωματείου. Σημαντικό είναι ότι η ομάδα της Πέγειας έχει μηδενικό χρέος μετά το πέρας της περυσινής αγωνιστικής περιόδου.

Όπως αποφάσισαν ομόφωνα τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης ο προϋπολογισμός για τη νέα σεζόν στην οποία η Πέγεια θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας θα ανέρχεται στις 121.500 ευρώ. Μέσα σε αυτό συμπεριλαμβάνονται όλα τα έξοδα τόσο της πρώτης ομάδας όσο και των ακαδημιών. Στόχος των “κιτρινόμαυρων” στη νέα αγωνιστική περίοδο είναι να ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους στις θέσεις 1 έως 8 του πρωταθλήματος.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι τις επόμενες ημέρες αναμένεται να καταρτιστεί σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι και τα 15 μέλη του περυσινού συμβουλίου εξέφρασαν την επιθυμία να συνεχίσουν, ενώ θα προστεθούν σ’ αυτό κι’ άλλα άτομα.