Αυτά έχουν συμφωνηθεί ανάμεσα σε Ακρίτα Χλώρακας και Πάφο FC

Από: Γιώργος Γεωργίου

Πρόσφατα, τόσο η Πάφος FC όσο και ο Ακρίτας Χλώρακας ανακοίνωσαν ότι η συνεργασία τους θα είναι βαθύτερη σε διάφορους τομείς.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ήδη οι εξαγγελίες συνεργασίας ανάμεσα στα δύο σωματεία πήραν “σάρκα και οστά”. Αρχικά, η Πάφος FC έχει προσφέρει δωρεάν αθλητικό υλικό στην ομάδα της Χλώρακας ύψους περίπου 10 χιλιάδων ευρώ! Μάλιστα, στη νέα αγωνιστική περίοδο ο Ακρίτας θα χρησιμοποιεί τις δύο εμφανίσεις που χρησιμοποιούσε η Πάφος FC την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Η συνεργασία ωστόσο των δύο ΠΑΦΙΤΙΚΩΝ ομάδων δεν τελειώνει εδώ. Αναμένεται εντός των επόμενων εβδομάδων η Πάφος FC να παραχωρήσει τέσσερις νεαρούς ποδοσφαιριστές με την μορφή μονοετούς δανεισμού στον Ακρίτα Χλώρακας. Όπως εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς, απ’ αυτή την ενέργεια μόνο κερδισμένα μπορούν να βγουν και τα δύο σωματεία για διαφορετικούς λόγους.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι αναμένονται κι’ άλλες κινήσεις από τα δύο σωματεία της επαρχίας μας, που στόχο θα έχουν το καλό του ποδοσφαίρου της πόλης μας.