Ολοκληρώθηκε η Γενική Συνέλευση του Ακρίτα… Ενδιαφέρον από Άγγλο επενδυτή (εικ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Πραγματοποιήθηκε αργά το απόγευμα της Τετάρτης 10 Ιουνίου σε πολύ καλό κλίμα, στην εκκλησιαστική αίθουσα της Χλώρακας, η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Ακρίτα Χλώρακας. Παρών στην συνέλευση ήταν και το AthlitikaPress.com, το οποίο σας μεταφέρει αποκλειστικά όλα όσα σημαντικά λέχθηκαν για το παρόν αλλά και το μέλλον του ιστορικού σωματείου.

Αρχικά τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Γιώργος Γεωργίου, ο οποίος αφού ευχαρίστησε παίκτες, προπονητές και όσους βοήθησαν τον Ακρίτα στην σεζόν που μας πέρασε, στην συνέχεια γνωστοποίησε την απόφαση του να μην συνεχίσει στο νέο Δ.Σ. του σωματείου και προσωπικούς λόγους. Ταυτόχρονα, δήλωσε ότι θα είναι πάντα δίπλα στην ομάδα της Χλώρακας.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας κ. Χάρης Θεοχάρους, ο οποίος γνωστοποίησε το ενδιαφέρον Άγγλου επενδυτή για να συμμετάσχει στο νέο Δ.Σ. του σωματείου της Χλώρακας. Μάλιστα, όπως λέχθηκε, το συγκεκριμένο άτομο είναι διαθέσιμο να καταθέσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό και να καθοδηγήσει τον Ακρίτα στη νέα αγωνιστική περίοδο. Λόγω όμως της κατάστασης που επικρατεί με τον κορωνοϊό σε όλο τον κόσμο δεν κατέστη δυνατό να βρίσκεται στην σημερινή γενική συνέλευση.

Αφού παρουσιάστηκαν τα οικονομικά δεδομένα του Ακρίτα, στην συνέχεια κάποια από τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης (περίπου 10) εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για να συμμετάσχουν στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας, το οποίο αναμένεται να συσταθεί στις αμέσως επόμενες ημέρες. Το νέο Δ.Σ. όπως αποφάσισε η σημερινή Γενική Συνέλευση θα διαπραγματευτεί με τον Άγγλο επενδυτή κοντά στα τέλη Ιουνίου.

Τέλος, συστάθηκε επιτροπή με επικεφαλή τον Κοινοτάρχη της Χλώρακας κ. Λιασίδη, για την διοργάνωση των εορτασμών των 50 χρόνων ζωής του Ακρίτα, αλλά και την δημιουργία ενός λευκώματος με την ιστορία της ομάδας της Χλώρακας.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από την Γενική Συνέλευση: