Γιώργος Βασιλείου: “Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ σε ομάδα Α’ Κατηγορίας”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Πρόκειται σίγουρα για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην ηλικία του στον χώρο του ΠΑΦΙΤΙΚΟΥ (και όχι μόνο) ποδοσφαίρου. Ο λόγος για τον νεαρό ποδοσφαιριστή του Ακρίτα Γιώργο Βασιλείου, ο οποίος αν και είναι μόλις 18 χρονών, κατάφερε να γίνει βασικό μέλος τόσο στην ομάδα της Χλώρακας όσο και στην Εθνική Κύπρου Νέων Κ19. Το “AthlitikaPress” εντόπισε τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, ο οποίος με τα χαράς μας απάντησε στις πιο κάτω ερωτήσεις.

Διαβάστε αναλυτικά όσα μας δήλωσε:

-Μόλις στα 18 σου χρόνια κατάφερες να είσαι βασικό μέλος του Ακρίτα Χλώρακας. Πως νιώθεις γι’ αυτό;

“Άρχισα το ποδόσφαιρο στα έξι μου χρόνια στην ομάδα του χωριού μου (Χλώρακα), όπου άρχισα να καταλαβαίνω τι ήταν το ποδόσφαιρο μέσα από τα αμέτρητα παιχνίδια που παρακολουθούσα. Το να καταφέρω να είμαι βασικό μέλος του Ακρίτα στα 18 μου είναι κάτι με χαροποιά και με κάνει να νιώθω περήφανος”.

-Τι κρατάς από τη αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε πρόωρα;

“Το πιο σημαντικό που θα κρατήσω από την φετινή σεζόν είναι η εμπειρίες που πήρα από ένα σκληρό και δυνατό πρωτάθλημα όπως είναι η Β´ κατηγορία και οι “μάχες” που έδωσα ενάντια σε ποδοσφαιριστές μεγάλης αξίας”.

-Γνωρίζεις που θα αγωνίζεσαι στη νέα σεζόν;

“Όχι, μέχρι στιγμής δεν γνωρίζω που θα αγωνίζομαι από τη νέα σεζόν, αλλά εύχομαι να έχω προτάσεις από μεγάλες ομάδες όπου θα είναι μια πρόκληση για εμένα. Αυτό όμως απαιτεί αρκετή σκληρή δουλειά”.

-Τι θεωρείς ότι πρέπει να βελτιώσεις στο παιχνίδι σου στα επόμενα χρόνια;

“Στην ηλικία μου τίποτα δεν είναι στο 100%, όλα χρειάζονται βελτίωση και σκληρή δουλειά. Επίσης αυτό επιτυγχάνεται και με την βοήθεια πιο έμπειρων ατόμων στο χώρο του ποδοσφαίρου”.

-Είσαι βασικό μέλος της Εθνικής Κύπρου Κ19. Οι διεθνείς αγώνες πιστεύεις ότι σε εξέλιξαν ως ποδοσφαιριστή;

“Οι διεθνείς αγώνες είναι μια εξαιρετική εμπειρία διότι αγωνίζεσαι ενάντια σε νεαρούς ποδοσφαιριστές όπου προπονούνται ή παίζουν σε μεγαλύτερο επίπεδο και αυτό σε κάνει να προπονείσαι πιο σκληρά”.

-Μέχρι που φθάνουν τα όνειρα σου;

“Τα όνειρα μου δεν φτάνουν μέχρι κάποιο συγκεκριμένο σημείο. Όσο πιο ψηλά τόσο το καλύτερο”.

-Θεωρείς ότι είσαι έτοιμος για να αγωνιστείς σε ομάδα Α’ Κατηγορίας;

“Είμαι έτοιμος, νιώθω δυνατός και μόνο με την πρόκληση μπορώ να αποδείξω αρκετά”.