ΚΟΠ: Έτσι θα διεξαχθούν τα πρωταθλήματα Β’ και Γ’ Κατηγορίας

Από: Γιώργος Γεωργίου

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΟΠ παρουσίασε τον τρόπο διεξαγωγής των πρωταθλημάτων Β’ και Γ’ Κατηγορίας για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021!

Διαβάστε λεπτομέρειες στην ανακοίνωση:

➡️Β’ Κατηγορία⬇️

Ομόφωνη εισήγηση της Εκτελεστικής Επιτροπής στο Διοικητικό Συμβούλιο για τα ακόλουθα:

⚽️Το Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας 2020-2021 θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή 18 ομάδων και θα αρχίσει στο Σαββατοκύριακο 12-13 Σεπτεμβρίου 2020.

Θα διεξαχθεί σε δύο γύρους. Μετά το τέλος του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας 2020/21 θα ισχύει η αυτόματη διαβάθμιση των έξι τελευταίων ομάδων στον τελικό πίνακα κατάταξης του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας.

Οι διαβαθμιζόμενες ομάδες θα αγωνίζονται στο Πρωτάθλημα της αμέσως κατώτερης Κατηγορίας (Γ’ Κατηγορία) κατά την αμέσως επόμενη περίοδο.

Μετά το τέλος του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας 2020/21, θα ισχύει η αυτόματη άνοδος των πρώτων δυο ομάδων στον τελικό πίνακα κατάταξης της Β Κατηγορίας στην Α Κατηγορία.
🎯Θα εκδοθεί ανακοίνωση με περισσότερες λεπτομέρειες μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίας του Διοικητικού Συμβουλίου.

➡️Γ’ Κατηγορία⬇️

Ομόφωνη εισήγηση της Εκτελεστικής Επιτροπής στο Διοικητικό Συμβούλιο για τα ακόλουθα:

⚽️Το Πρωτάθλημα Γ΄ Κατηγορίας 2020-2021 θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή 16 ομάδων και θα αρχίσει στο Σαββατοκύριακο 19-20 Σεπτεμβρίου 2020. Θα διεξαχθεί σε δύο γύρους.

Μετά το τέλος του Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας 2020-21 θα ισχύει η αυτόματη διαβάθμιση των έξι τελευταίων ομάδων στον τελικό πίνακα κατάταξης του Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας.

Οι διαβαθμιζόμενες ομάδες θα αγωνίζονται στο Πρωτάθλημα της αμέσως κατώτερης Κατηγορίας (Πρωτάθλημα Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ) κατά την αμέσως επόμενη περίοδο.

Μετά το τέλος του Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας 2020-21 θα ισχύει η αυτόματη άνοδος στη Β’ Κατηγορία των πρώτων δυο ομάδων στον τελικό πίνακα κατάταξης της Γ’ Κατηγορίας.

Από την Επίλεκτη Κατηγορία ΣΤΟΚ, με το τέλος της ολοκλήρωσης της ποδοσφαιρικής περιόδου 2020-2021, θα ανέλθουν στη Γ’ Κατηγορία δύο ομάδες.