Π. Παλιούρας: “Εξετάζεται ένα είδος αποζημίωσης για τους φιλάθλους μας”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Ο εκπρόσωπος τύπου της Πάφου, Πολύβιος Παλιούρας, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για τα θέματα προγραμματισμού της ομάδας όπως και για το θέμα της μισθοδοσίας.

Για το αν θα αποζημιωθούν οι φίλαθλοι που είχαν εισιτήρια διαρκείας: «Να είναι βέβαιοι οι φίλαθλοί μας ότι εξετάζεται αυτό το θέμα, ώστε να υπάρξει ένα είδος αποζημίωσης τη νέα αγωνιστική περίοδο. Είχαμε ακόμη αρκετά ματς να δώσουμε στην έδρα μας για να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοί μας».

Για την ανανέωση με Μπεριγκό: «Αδιαμφισβήτητα η ποιότητά του είναι μεγάλη, για αυτό και μένει στην ομάδα. Σε όσα ματς κλήθηκε να αγωνιστεί απέδειξε την ποιότητά του».

Για το ότι η Πάφος τα βρήκε στη μισθοδοσία με τον Μπεσάρα και με άλλους παίκτες: «Οι περισσότεροι παίκτες τα έχουν βρει με την ομάδα στη μισθοδοσία της φετινής σεζόν και είναι κάτι που μας αφήνει πιο ήρεμους. Είναι λίγες οι εκκρεμότητες που μένουν. Είναι πολύ καλό το κλίμα και υπάρχει η διάθεση να βρούμε λύσεις. Σε ελάχιστες ημέρες ευελπιστούμε να ολοκληρωθεί αυτό το θέμα».

Για τον Βαλακάρι: «Έχει συμβόλαιο με την ομάδα μας. Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και το έδειξε στο γήπεδο, αντιλαμβανόμαστε ότι θα τραβήξει το ενδιαφέρον».

Για το αν υπάρχει ενδιαφέρον για Κονέ: «Δεν υπάρχει κάτι το επίσημο. Ως Πάφος, ενδιαφερόμαστε για καλούς παίκτες, είτε από την Κύπρο, είτε από το εξωτερικό, που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Λογικά, όπως και πέρσι θα γραφτούν πολλά ονόματα για την Πάφο».

Για τον Λαφράνς που επιστρέφει στο ΑΠΟΕΛ: «Είναι ένας παίκτης που μας έχει βοηθήσει αρκετά. Είναι θέματα που χειρίζεται η ομάδα προγραμματισμού και ο τεχνικός διευθυντής».

Πηγή:www.sport-fm.com.cy