Π. Παλιούρας στο AthlitikaPress: “Πιο χαμηλό μπάτζετ με έξυπνες κινήσεις”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Στο “AthlitikaPress” μίλησε για τον προγραμματισμό και τον μεταγραφικό σχεδιασμό ο εκπρόσωπος τύπου της Πάφος FC Πολύβιος Παλιούρας.

Διαβάστε όσα μας δήλωσε:

Για τον προγραμματισμό: Αυτήν την περίοδο και πολύ περισσότερο αυτές τις ημέρες η ομάδα μας θέλει να ολοκληρώσει τις οποίες εκκρεμότητες απέναντι στους ποδοσφαιριστές και δεδομένης της απόφασης για διακοπή του πρωταθλήματος όπου πια γνωρίζουμε πάνω σε ποια βάση μιλάμε. Παράλληλα έχει αρχίσει και η διαδικασία συζητήσεων σχετικά με τις όποιες αποχωρήσεις ή ανανεώσεις από το υπάρχον ρόστερ. Σκοπός είναι όσο το δυνατόν πιο σύντομα να ολοκληρωθεί αυτός ο κύκλος ενώ εδώ και αρκετό καιρό η ομάδα προγραμματισμού εργάζεται στο παρασκήνιο για τον εντοπισμό πιθανών στόχων και ποδοσφαιριστών οι οποίοι θα βοηθήσουν την ομάδα μας να ανέβει ακόμα πιο ψηλά την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.
Για το μπάτζετ της νέας περιόδου: “Να θεωρούμε βέβαιο πως θα δούμε έναν πιο χαμηλό προϋπολογισμό με πιο έξυπνες όμως και στοχευμένες κινήσεις, προσπαθώντας παράλληλα να βασιστούμε σε πιο νεαρούς, ταλαντούχους παίκτες όπου μαζί με τους πιο έμπειρους θα βοηθήσουν την ομάδα καταλυτικά”.