Πέγεια: “Η άνοδος μας στην Γ’ Κατηγορίας είναι γεγονός”!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Τον απολογισμό της φετινής πολύ πετυχημένης σεζόν κάνει με ανακοίνωση της η ομάδα της Πέγειας 2014.

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση:

Επιτέλους! Μετά απ’όλα αυτά λόγω Κορονοιού τέλος καλό όλα καλά!
Η άνοδος της ομάδας μας στη Γ’ Κατηγορία είναι γεγονός.
Ο μεγάλος μας στόχος επιτεύχθηκε πλήρως και μας βρίσκει όλους χαρούμενους και ικανοποιημένους.
Μια χρονιά πολύ επιτυχημένη σε όλους τους τομείς. Όχι μόνο για την άνοδο και το αθλητικό αγωνιστικό κομμάτι της Α’ ομάδας αλλά και στις ακαδημίες και στις πολιτιστικές μας εκδηλώσεις και γενικά σε όλα αυτά που κάναμε αυτή τη χρονιά.
Μια χρονιά γεμάτη συγκινήσεις η οποία ξεκίνησε απο την αρχή σε όλα.
Νέα διοίκηση, νέοι προπονητές, νέοι ποδοσφαίριστες (μόνο Κύπριοι Παφίτες) και νέοι στόχοι σε όλα.
Κύματα και φουρτούνες αρκετές σε όλη την χρονιά αλλά με εθελοντισμό, δύναμη, σκληρή δουλειά, αγάπη και μόχθο στο τέλος τα καταφέραμε.
Διοίκηση, προπονητές, ποδοσφαιριστές, προσωπικό, υπάλληλοι του γηπέδου, κόσμος, φίλαθλοι είμασταν όλοι σαν μια μεγάλη οικογένεια, σαν μια ενωμένη μεγάλη γροθιά και αυτό ήταν το συστατικό της επιτυχίας. Δώσαμε τα πάντα και εκπληρώσαμε στο ακέραιο τους στόχους μας.
Μέσα σε αυτή την καταπληκτική χρόνια καταφέραμε να υλοποιήσουμε το μεγάλο στόχο της ομάδας που ήταν η άνοδος στη Γ’ κατηγορία, κερδίσαμε το βραβείο ήθους, καταφέραμε να έχουμε 130 παιδιά στην Ακαδημία μας με μοναδικό στόχο να έρθουν στον αθλητισμό μέσο του ποδοσφαίρου και να γίνουν πρώτα καλοί άνθρωποι και καλοί χαρακτήρες μαθαίνοντας το σεβασμό και την πειθαρχία και μένοντας επίσης μακριά από τις κακές συνήθειες και στο τέλος μετά απο αυτά να διδαχτούν και το ποδόσφαιρο.
Φτιάξαμε το δικό μας οίκημα και δημιουργήσαμε επίσης και σχολή χορού. Πραγματοποιήσαμε διάφορες εκδηλώσεις με την γιορτή του χαρουπιού να είναι η μεγαλύτερη κλέβοντας κάθε χρόνο τις εντυπώσεις, είμασταν παρών σε όλες τις εκδηλώσεις του Δήμου Πέγειας βοηθώντας εθελοντικά, συμμετείχαμε στα ευρωπαϊκά προγράμματα νέων του Δήμου Πέγειας όπως επίσης και σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις προσφέροντας για τον συνάνθρωπο μας.
Όλα τα άτομα που είμαστε εκεί στο διοικητικό συμβούλιο είμαστε όλοι εθελοντές δουλεύοντας αφιλοκερδώς και δουλεύουμε σκληρά με αγάπη προσφέροντας για την κοινωνία της Πέγειας για το χωριό μας. Αυτός είναι ο σκοπός μας να προσφέρουμε στη κοινωνία και η αγάπη και η στήριξη του κόσμου θα μας κάνει ακόμη πιο δυνατούς για περισσότερες επιτυχίες.
Τέλος ο Πρόεδρος και όλα τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά όλους τους προπονητές (Γιάννη Χριστοδούλου, Κώστα Κοκκονή, Ανδρέα Παπαϊωάννου), όλους τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές της Ακαδημίας, τους φροντίστες, τους φυσιοθεραπευτές, τους διατροφολόγους, τους γιατρούς, τους υπαλλήλους του γηπέδου, το προσωπικό της ομάδας και όλους όσους δούλεψαν και συνέβαλαν στην επιτυχία αυτή.
Αυτοί όλοι είναι οι ήρωες της μεγάλης επιτυχίας δουλεύοντας σκληρά εντός και εκτός γηπέδου ούτως ώστε να έρθουν αυτές οι επιτυχίες. Συγχαρητήρια ξανά σε όλους σας και σας ευχαριστούμε απο τα βάθη της ψυχής μας.
Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Πέγειας για την πλήρη στήριξη του και προσφορά προς το σωματείο μας παραχωρώντας όχι μόνο τα γήπεδα στολίδια αλλά μένοντας στο πλάι μας, στο πλάι των παιδιών σαν βράχος στήριξης και βοηθώντας μας γενικά σε όλους τους τομείς που δημιουργήσαμε και προαναφέραμε έχοντας μαζί μας μια άψογη πολύ καλή συνεργασία που ευχόμαστε να συνεχιστεί για πάντα για το καλό της κοινωνίας μας.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε επίσης όλους τους χορηγούς μας που ήταν και αυτοί στο πλάι μας όλη τη χρονιά και που χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να σταθούμε οικονομικά (για τους χορηγούς μας θα γίνει σύντομα σχετικό αφιέρωμα και αναφορά παρουσιάζοντας τους ένα προς ένα).
Ελπίζουμε και ευχόμαστε να είστε στο πλάι μας και τις επόμενες χρονιές και μαζί όλοι να πανηγυρίσουμε πολλές επιτυχίες.
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φιλάθλους, σε όλο τον κόσμο, στους ήρωες της κερκίδας που ήταν στο πλάι μας όλη την χρονιά σαν ο 12ος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας και εντός και εκτός γηπέδων. Σας ευχαριστούμε θερμά όλους και σας θέλουμε για πάντα δίπλα μας για να χαρούμε όλοι μαζί κι άλλες επιτυχίες.
Θα ήταν παράληψη μας να μην ευχαριστήσουμε την ΣΤΟΚ, την ΚΟΠ, και τον ΚΟΑ για την πολύ σημαντική βοήθεια και στήριξη τους προς το σωματείο μας. Σας ευχαριστούμε όλους θερμά.
Συγχαρητήρια να δώσουμε και στην φετινή διαιτησία και να πούμε ότι κάποτε κάποια λάθη που γίνονται είναι μέρος του αγώνα για όλους μας. Με στήριξη, υπομονή και δύναμη όλα ξεπερνώνται.
Πολλά συγχαρητήρια να δώσουμε και στις ομάδες Ομόνοια 1948, Απέπ Πιτσιλιάς, Ολυμπιάδα Λυμπιών που εκπλήρωσαν τους στόχους τις ανόδου ανεβαίνοντας και αυτές στη Γ’ κατηγορία αλλά και στις υπόλοιπες ομάδες που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα της Επίλεκτης κατηγορίας.
Εμείς φίλοι είμαστε και θα είμαστε με όλους γιατί στο ποδόσφαιρο μάθαμε να κάνουμε μόνο φίλους.
Αντίπαλοι είμαστε μόνο στο γήπεδο.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες στη νέα σεζόν και θα ανταμώσουμε ξανά πολύ σύντομα στο γήπεδο.
Τα θερμά μας συγχαρητήρια και σε όλες τις ομάδες της Πάφου, στην Πάφος F.C, στον Ακρίτα Χλώρακας, στην Ενάδ Πόλεως Χρυσοχούς, στο Φοίνικα Αγίας Μαρίνας και στην Γεροσκήπου F.C και ευχόμαστε σε όλους σας να εκπληρώσετε τους στόχους που θα θέσετε στη νέα σεζόν.
Σας ευχαριστούμε και πάλι όλους σας και ευχόμαστε να είστε στο πλάι μας στηρίζωντας μας και στη νέα σεζόν και όλοι μαζί σαν μια μεγάλη οικογένεια να πανηγυρίσουμε κι άλλες πολλές επιτυχίες.
Καλό Καλοκαίρι σε όλους, σας ευχόμαστε να μείνετε ασφαλές και υγιείς και σύντομα θα ανταμώσουμε ξανά όλοι μαζί στο γήπεδο.