Η μεγάλη ευκαιρία της Πάφος FC…

Από: Γιώργος Γεωργίου

Η φετινή σεζόν ήδη θεωρείται παρελθόν μετά την χθεσινή απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠ και στην διοίκηση της Πάφος FC καλούνται να διαχειριστούν μία μεγάλη ευκαιρία που τους δίνετε.

Συγκεκριμένα η ΠΑΦΙΤΙΚΗ ομάδα έχει άπλετο χρόνο να δημιουργήσει ένα πανίσχυρο ρόστερ για τη νέα αγωνιστική περίοδο, καθώς έχει ήδη από την φετινή σεζόν σημαντικά “γρανάζια” στο δυναμικό της!

Καταρχάς, διαθέτει έναν πολύ αξιόλογο προπονητή, ο οποίος σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να αλλάξει άρδην την εικόνα της ομάδας. Ο Κάμερον Τόσακ στους λίγους μήνες που βρίσκεται στο νησί μας, παρουσίασε αξιόλογο έργο στην Πάφο FC.

Παράλληλα, για τη νέα σεζόν διατηρούν συμβόλαιο πολύ καλοί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αν πλαισιωθούν σωστά και έγκαιρα στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο η επιτυχία θα είναι σχεδόν βέβαιη. Σημαντική προϋπόθεση βέβαια είναι η διοίκηση των Ρώσων να μην επαναλάβει για ακόμη ένα καλοκαίρι το “ξήλωμα” του ρόστερ και τις κινήσεις εντυπωσιασμού στα τέλη του Αυγούστου.

Οι εξαγγελίες της διοίκησης περί αλλαγής φιλοσοφίας στα μεταγραφικά ζητήματα και όχι μόνο ήταν πάρα πολλές καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν. Μένει μόνο να δούμε αν τα λόγια αυτή την φορά θα γίνουν πράξη ή αν θα δούμε και πάλι μία εντελώς καινούρια ομάδα τον ερχόμενο Αύγουστο στο νέο πρωτάθλημα Cyta.