ΕΝΑΔ: Μεγάλο ευχαριστώ στον Σάσα Γιοβάνοβιτς!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το σωματείο της ΕΝΑΔ Πόλεως Χρυσοχούς, ευχαριστεί τον προπονητή Σάσα Γιοβάνοβιτς για το πολύ σημαντικό έργο που επιτέλεσε τα τελευταία χρόνια στις ακαδημίες της ομάδας.

Διαβάστε λεπτομέρειες στην ανακοίνωση:

Ως Δ.Σ. του Σωματείου ΕΝ.Α.Δ. Πόλης Χρυσοχούς, νοιώθουμε την ανάγκη να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Sasa Jovanovic τόσο για την τεράστια προσφορά του και το εξαιρετικό και ουσιαστικό έργο και γερές βάσεις που αφήνει πίσω του στις Ακαδημίες του Σωματείου μας, όσο και για την άψογη συνεργασία που είχαμε τα τελευταία 2 χρόνια που ήταν κοντά μας.

Ως γνωστό, ο Sasa Jovanovic πρόσφατα, ανέλαβε καθήκοντα ως πρώτος προπονητής στην Εθνική Κυπρου Κ19, και λόγω αυξημένων υποχρεώσεων πλέον, δεν έχει την δυνατότητα να συνεχίσει την εξαιρετική δουλειά που άρχισε πριν από 2 χρόνια αναλαμβάνοντας την ευθύνη να αναδιοργανώσει και να ανεβάσει επίπεδο τις Ακαδημίες του Σωματείου, κάτι που χωρίς αμφιβολία έπραξε στο μέγιστο δυνατό βαθμό.

Ευχόμαστε στον εξαιρετικό προπονητή και σωστό επαγγελματία και άνθρωπο, αλλά και πάνω απ’ όλα φίλο, Sasa Jovanovic, κάθε επιτυχία στα νέα του καθήνοντα και στην επαγγελματική και προσωπική του ζωή γενικότερα, και είμαστε σίγουροι ότι πολύ σύντομα οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν.