Πρόεδρος ΣΤΟΚ: “Θα ανέβουν στην Επίλεκτη Κατηγορία ομάδες μετά από κλήρωση”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας ΣΤΟΚ Μαρίνος Τιμοθέου, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην διαδικασία που θα ακολουθηθεί για την άνοδο των ομάδων από τις τοπικές Ομοσπονδίες στην Επίλεκτη Κατηγορία ΣΤΟΚ.

Διαβάστε όσα δήλωσε:

Με ποια κριτήρια θα ανεβούν οι ομάδες στην Επίλεκτη Κατηγορία; «Η μόνη επιλογή που έχουμε στη διάθεση μας είναι με την απλή κλήρωση. Κάθε ομοσπονδία έχει το δικαίωμα να εκπροσωπείται βάση της αριθμητική της δύναμη. Η ΠΟΕΛ που είναι η μεγαλύτερη ομοσπονδία έχει 4 ομάδες στο Πρωτάθλημα Ένταξης. Ομοσπονδίες με 15-20 ομάδες εκπροσωπούνται με τρεις ομάδες και οι υπόλοιπες με δύο. Θα ενημερωθούμε από τις ομοσπονδίες για το ποιες ομάδες τους ενδιαφέρονται για να μπουν στην κλήρωση και θα μας ενημερώσουν. Όσες δεν ενδιαφέρονται δεν θα δηλώσουν».

Για το ότι μέσω της κλήρωσης, ίσως θα αδικηθούν κάποιες ομάδες: «Οποιοδήποτε μέτρο είναι άδικο. Θα σκεφτούμε τον τρόπο της κλήρωσης την ερχόμενη κλήρωση. Το πόσες ομάδες θα ανεβούν, θα μας το πει η ΚΟΠ αφού ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με τις υπόλοιπες κατηγορίες».