Μαρτσέλο Τόρρες: “Στην Αργεντινή ζουν το ποδόσφαιρο σαν τρελοί… Εδω είναι..”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Σε μέσα ενημέρωσης της χώρας του έκανε δηλώσεις ο Αργεντινός επιθετικός της Πάφος FC Μαρτσέλο Τόρρες.

Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την πανδημία του Κορωνοϊού στην Κύπρο:

Η Κύπρος είναι ένα μικρό νησί, αλλά πήραν τα κατάλληλα μέτρα και αυτό βοήθησε πολύ. Όλοι έμειναν στο σπίτι. Στις φορές που βγήκα έξω για να αγοράσω δεν είδα κανέναν και αν είδα ήταν με γάντια.

Για το αν θα επαναρχίσει το Κυπριακό πρωτάθλημα:

Το τελευταίο ματς που παίξαμε ήταν στην τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου. Δεν προπονούμαστε ακόμη. Περιμένουμε να ληφθεί η απόφαση αν θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Το προπονητικό μας κέντρο είναι ανοικτό και αν θέλουμε μπορούμε να πάμε για προπόνηση.

Για τις διαφορές του Αργεντίνικου πρωταθλήματος με το Κυπριακό:

Στην Αργεντινή το ποδόσφαιρο τον ζουν σαν τρελοί. Εδώ είναι πιο ήρεμα τα πράγματα. Πηγαίνουν αρκετοί οπαδοί στο γήπεδο, αλλά δεν ξέρω αν θέλουν να επαναρχίσει το πρωτάθλημα.

Για την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει για να βγει από το σπίτι:

Πρέπει να στείλω μήνυμα στο οποίο θα γράψω τον λόγο που θα βγω, τον αριθμό του διαβατηρίου και τον ταχυδρομικό κώδικα του σπιτιού μου. Αν μου το εγκρίνουν τότε θα μπορώ μόνιμα να βγω από το σπίτι.

Για το αν προπονείται με τους συμπαίκτες του:

Μιλώ πολύ λίγο με τους συμπαίκτες μου γιατί δεν ξέρω αγγλικά. Κάνω προπόνηση μόνος στο προπονητικό κέντρο της ομάδας μας. Κάποιες φορές έχω παρέα ένα συμπαίκτη μου Ουρουγουανό (Βαρέλα) και προπονούμαστε.