Πάνος Πολεμίτης (ΑΠΟΠ): “Ανυπομονούμε για την επιστροφή στις προπονήσεις”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Στο “AhtlitikaPress.com” μίλησε αποκλειστικά ο προπονητής των ακαδημιών του Καλαθοσφαιρικού Α.Π.Ο.Π. Πάνος Πολεμίτης. Ο νεαρός κόουτς αναφέρθηκε στη περίοδο της καραντίνας και στάθηκε στην επιστροφή των νεαρών παικτών στις προπονήσεις.

Διαβάστε όσα αναλυτικά μας δήλωσε:

Για το πως βίωσε την περίοδο της Καραντίνας:

“Η κατάσταση που ζήσαμε το προηγούμενο διάστημα ήταν πρωτόγνωρη για εμάς με τόσο πολύ ελεύθερο χρόνο στα ξαφνικά ενώ βρισκόμασταν στο πικ της περιόδου. Παρόλ’ αυτά προσπάθησα να εκμεταλλευτώ όσο καλύτερα μπορούσα την περίοδο αυτή που έπρεπε να μείνουμε στο σπίτι και να επιμορφωθώ αφού η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθόσφαιρας μας προσέφερε αυτό το καιρό διαδικτυακά σεμινάρια με καταξιωμένους Προπονητές και της αξίζουν συγχαρητήρια για αυτή την σπουδαία πρωτοβουλία. Επίσης κρατήσαμε τους αθλητές μας ενεργούς με την οργάνωση διαδικτυακών προπονήσεων, κάτι το οποίο ήταν διαφορετικό από το πως είχαμε συνηθίσει μέχρι τώρα τις προπονήσεις και όμως μπορώ να σας πω ότι τα παιδιά το βρήκανε πολύ ενδιαφέρον και διασκεδαστικό, με μεγάλη συμμετοχή στις προπονήσεις. Τελειώνοντας αυτή την περίοδο της καραντίνας πιστεύω ότι βγαίνουμε πιο δυνατοί μέσα από την πανδημία αφού εκτιμήσαμε όλοι την καθημερινότητα μας και όσα πράγματα είχαμε δεδομένα πριν από αυτή”.

Για την επιστροφή στις προπονήσεις:

“Η αλήθεια είναι ότι πλέον ανυπομονώ κι εγώ και οι καλαθοσφαιριστές μας να τα πούμε ξανά από κοντά στα γήπεδα και να αρχίσουμε τις προπονήσεις μας από τις 18 Μαΐου σε ανοιχτό χώρο, ενώ από αρχές Ιουνίου σε κλειστό γήπεδο, τηρώντας βέβαια όλες τις οδηγίες που έχουμε από τους αρμόδιους φορείς. Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ σε όλο το κόσμο να έχει την υγεία του που είναι και το πιο σημαντικό διότι μετά όλα τα υπόλοιπα όταν θέλεις και δουλεύεις για αυτά μπορείς να τα πετύχεις”.