ΚΟΚ: Οριστική διακοπή στα πρωταθλήματα Εφήβων και Νεανίδων

Από: Γιώργος Γεωργίου

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καθοσφαίρισης αφού εξέτασε όλα τα δεδομένα που διαμορφώθηκαν με τον ιό Covid-19 αποφάσισε την οριστική διακοπή στα πρωταθλήματα Εφήβων και Νεανίδων.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης έχοντας εξετάσει όλα τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα με την πανδημία του Covid-19 έχει αποφασίσει όπως τα Πρωταθλήματα ΟΠΑΠ Ανδρών και Γυναικών Κ18, τερματιστούν οριστικά.

Στο σκεπτικό της οριστικής διακοπής αυτών των πρωταθλημάτων από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων της ΚΟΚ, σημειώνεται ότι είναι σημαντικό τα ίδια τα σωματεία και οι αθλητές τους που αγωνίζονται σε αυτά, να έχουν ξεκάθαρη εικόνα λόγω των εξετάσεων εισδοχής στα πανεπιστημιακά ιδρύματα και στρατιωτικής κατάταξης της συγκεκριμένης ηλικιακής ομάδας, αφού αυτή την στιγμή σύμφωνα με σχετικά διατάγματα, ο χρόνος επαναφοράς στις προπονήσεις και ολοκλήρωσης αυτών των πρωταθλημάτων, δείχνει μη εφικτός.

Το θέμα της τελικής κατάταξης των πιο πάνω πρωταθλημάτων, θα εξεταστεί από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΚ σε επόμενη του συνεδρία.

Τέλος, σημειώνεται ότι για τα πρωταθλήματα Κ10, Κ12, Κ14 και Κ16, έχοντας υπόψη τις νέες οδηγίες της κυβέρνησης, θα υπάρξει σύντομα νέα ενημέρωση από την ΚΟΚ.