“Έχουμε δημιουργήσει ακαδημία.. Ήρθαμε για να μείνουμε”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Δηλώσεις για τον μέχρι τώρα προγραμματισμό της νεοσύστατης ομάδας της Σπάρτα FC έκανε ο τεχνικός της διευθυντής Μάριος Γεωργίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Φίλες και φίλοι εύχομαι να είστε όλοι καλά και να έχετε κουράγιο και υπομονή καθώς είμαστε προς το τέλος αυτής της πρωτόγνωρης δοκιμασίας που περνάμε.
Όσο άφορα την ομάδα μας αν και νεοσύστατη έχει δείξει ένα αξιόλογο έργο σε αυτούς τους 2 πρώτους μήνες. Ο λόγος είναι ότι το συμβούλιο αποτελείται από έμπειρα άτομα που κατέχουν το αντικείμενο άλλα και παράλληλα έχουν αρκετό μεράκι και όρεξη για αύτο που κάνουν.
Είχαμε πει από την αρχή ότι η ομάδα μας θα χτίσει πάνω σε μακροπρόθεσμο πλάνο δράσης και λειτουργίας. Ήρθαμε δηλαδή για να μείνουμε, συνεπώς η αρχή είναι πολύ σημαντική για εμάς καθώς θα τοποθετηθούν οι βάσεις ενός μακροπρόθεσμου πλάνου. Αυτό το μαρτυρούν και οι εως τώρα κινήσεις μας:
Συγκεκριμένα ήρθαμε σε συμφωνία με ένα καταξιωμένο και γνωστή του ποδοσφαίρου προπονητή ο οποίος μόνο επιτυχίες έχει σε όλες τις ομάδες που ήταν.
Δίπλα στον προπονητή φέραμε ένα εξαίρετο γυμναστή ο οποίος θα τον πλαισιώσει και θα βοηθήσει αρκετά με τις γνώσεις και την εμπειρία του.
Όσο άφορα τους ποδοσφαιριστες ήρθαμε σε συμφωνία με παίκτες έμπειρους που πρωταγωνιστούσαν στις ομάδες τους αλλά και ταλαντούχους παίκτες μικρής ηλικίας που θα αποτελούν τους μελλοντικούς παίκτες – ηγέτες.
Ο σχεδιασμός βρίσκεται σε καλό δρόμο και σύντομα αναμένονται και άλλες κινήσεις προκειμένου να ολοκληρωθεί το ρόστερ το συντομότερο δυνατό.
Επίσης έχουμε δημιουργήσει ακαδημία ποδοσφαίρου σε συνεργασία με την ακαδημία του Παναθηναικού.#300