Χρυσομηλιά Αγ. Αμβροσίου: Πήρε θέση για την ψιθυρολογία..

Από: Γιώργος Γεωργίου

Ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα της Χρυσομηλιάς Αγίου Αμβροσίου Κερύνειαςσχετικά με την ψιθυρολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες στον χώρο του Αγροτικού Ποδοσφαίρου της Πάφου.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Εξ`αφορμής της έντονης ψιθυρολογίας που αναπτύσσεται το τελευταίο διάστημα το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Π.Ο. Χρυσομηλιά επιθυμεί να αναφέρει τα ακόλουθα :

– Η ποδοσφαιρική ομάδα του Ομίλου μας συμμετέχει στα πρωταθλήματα της ΠΟΑΣΠ , εδώ και μια δεκαετία , με απόλυτο σεβασμό στο άθλημα του ποδοσφαίρου και στους σκοπούς που όλα τα αθλητικά σωματεία πρέπει να υπηρετούν.

– Αναμένουμε τις σχετικές αποφάσεις που θα ληφθούν από τις αρμόδιες ποδοσφαιρικές αρχές για το μέλλον των διοργανώσεων της περιόδου 2019/20 και αναλόγως των εξελίξεων θα γίνουν και οι σχετικές κινήσεις. Υπενθυμίζουμε ότι η ομάδα είναι στη παρούσα φάση , απόλυτα εντός των στόχων της , βρισκόμενη στη 3η θέση του πρωταθλήματος που οδηγεί στους αγώνες ένταξης ενώ παράλληλα συμμετέχει στη ημιτελική φάση του κυπέλλου.

– Τιμήσαμε και τιμούμε όλους τους κατά καιρούς συνεργάτες και υποστηρικτές της ομάδας μας και τους ευχαριστούμε για τη βοήθεια που προσέφεραν και προσφέρουν.

– Διαβεβαιώνουμε όλους ότι η ομάδα μας θα συνεχίσει τη πορεία της στηριζόμενη στη αγάπη για το έργο που επιτελούμε , στη διαχρονική αφοσίωση των ποδοσφαιριστών μας , στη αυτοθυσία των παραγόντων και μελών μας αλλά και κυρίως στη στήριξη των πολυπληθών οπαδών και φίλων μας.

Εκ του Δ.Σ. του Α.Π.Ο. Χρυσομηλιά

Αγίου Αμβροσίου Κερύνειας