Σημαντική ανακοίνωση από τον ΑΠΟΠ για τις ακαδημίες του!

0
249

Μετά την χαλάρωση των μέτρων που εξάγγειλε ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, η καλαθοσφαιρική ομάδα του ΑΠΟΠ εξέδωσε ανακοίνωση με λεπτομέρειες για την επιστροφή των νεαρών καλαθοσφαιριστών στις προπονήσεις.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Σημαντική Ανακοίνωση Σωματείου Α.Π.Ο.Π
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
Με αίσθημα ευθύνης και χωρίς υπερβολικό ενθουσιασμό η ομάδα μας παρακολουθεί τις εξελίξεις και περιμένει τις ανακοινώσεις από τα αρμόδια υπουργεία και αρμόδιους φορείς για την επανέναρξη των προπονήσεων των Αγωνιστικών μας Τμημάτων και της Ακαδημίας.

Σύμφωνα με τα πιο πάνω πιθανή ημερομηνία επανέναρξης των Προπονήσεων μας σταδιακά για όλους τους αθλητές μας θα είναι η ημέρα Δευτέρα 18/5, σε ανοιχτούς χώρους.

Λαμβάνοντας πάντα υπόψη όλες τις παραμέτρους ατομικής υγιεινής, όπου περιμένουμε να καθοριστούν ακόμη ο αριθμός των ατόμων που θα συμμετέχει σε κάθε προπόνηση αλλά και το είδος της προπόνησης που θα ενδείκνυται να πραγματοποιηθεί.

Έχοντας όλα αυτά υπόψη θα επιστρέψουμε με νέα ανακοίνωση όταν θα ξεκαθαριστούν για να σας ενημερώσουμε επ’ ακριβώς για την επιστροφή των αθλητών μας ξανά στην ενεργό δράση.

Με εκτίμηση,
Σωματείο Α.Π.Ο.Π.