Κ.Ο. Τοξοβολίας: Επιστροφή στις προπονήσεις την Δευτέρα 4 Μαΐου!!!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Κυπριακή Ομοσπονδίας Τοξοβολίας ενημερώνει τους αθλητές της ότι από την Δευτέρα 4 Μαΐου θα επαναρχίσουν οι προπονήσεις!

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Αγαπητοί,
Με υπομονή και επιμονή, τον σωστό διάλογο και διαπραγματεύσεις είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι οι αθλητές μας από την Δευτέρα 4 Μαΐου 2020, επιστρέφουν στα γήπεδα για προπονήσεις τοξοβολίας.

Αναλυτικά οι διαδικασίες και οδηγίες θα σταλούν από το Διοικητικό Συμβούλιο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας όπου θα ακολουθηθούν από τα Σωματεία, τους προπονητές και αθλητές/αθλήτριες για τις προπονήσεις τους.

Να τονίσουμε ότι εναπόκεινται στο καθένα προσωπικά και οφείλουμε να τηρήσουμε τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας για μας και τις οικογένειες μας όπως επίσης και η προστασία των αθλητών μας, με πιστή τήρηση των οδηγιών και διαταγμάτων της Κυβέρνησης και Υπουργείων.

Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο κ. Ανδρέα Θεοφύλακτου, τον Σύμβουλο του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Φοίβο Ζαχαριάδη για την βοήθεια του προς το άθλημα της τοξοβολίας και όλους τους αθλητές για το αθλητικό ήθος και χαρακτήρα που έδειξαν τους τελευταίους δύο μήνες, λόγω της πανδημίας του κορωνοίου στη Κύπρο.

Κυπριακή Ομοσπονδία Τοξοβολίας
30 Απριλίου 2020

#StayStrong #StayHealthy #StayActive
#covid19 #coronavirus