Συγκινητικές στιγμές για τον Βαλεντίνο Σιέλη! Έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς! (εικ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Μπαμπάς για πρώτη φορά έγινε ο ΠΑΦΙΤΗΣ ποδοσφαιριστής Βαλεντίνος Σιέλης, καθώς η γυναίκα του Φλωρεντία Σαββίδου το Σάββατο 25 Απριλίου έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί που είναι αγοράκι.

Δυστυχώς ο διεθνής παίκτης που αγωνίζεται και ζει στην Νότια Κορέα δεν κατάφερε να βρίσκεται στο πλάι της συντρόφου του την πιο σημαντική στιγμή της ζωής τους, καθώς λόγω Κορωνοϊού δεν υπάρχουν αεροπορικές πτήσεις διαθέσιμες.

Ο Βαλεντίνος Σιέλης με μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γνωστοποίησε τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού.

Διαβάστε αναλυτικά όσα ανάρτησε:

25/4/2020: Ήρθε επιτέλους το αγοράκι μας. Μετά από μια πολύ κουραστική και αγχωτική μέρα η δυνατή γυναίκα μου Φλωρεντία γέννησε τον υγιή και όμορφο γιο μας Κυπριανό. Ραγίζει η καρδιά μου αφήνοντας σε να το περάσεις αυτό χωρίς εμένα στο πλευρό σου, να μην μπορώ να σε αγκαλιάσω και να σε φιλήσω, να σου δώσω κουράγιο και να κλαίω στην αγκαλιά σου από χαρά και ανακούφιση που γέννησες. Ποτέ δεν πίστευα ότι η πρώτη φορά που θα έβλεπα τον γιο μας θα ήταν μέσα από μία οθόνη ενός τηλεφώνου, αλλά είμαι ευγνώμων για τους ανθρώπους που το έκαναν αυτό να συμβεί. Κρατούσαν το τηλέφωνο και με έκαναν να νιώσω σαν να ήμουν εκεί, κάνοντας ακόμη και “screen shot” όταν είδα για πρώτη φορά το παιδί μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον Δρ. Τσαγγαρίδη και τις καταπληκτικές νοσοκόμες της κλινικής Λήδρας που μας βοήθησαν να διατηρηθούμε ήρεμοι και θετικοί καθ’ όλη την διάρκεια της διαδικασίας. Είμαι και επίσημα μπαμπάς!