Συνέχεια στον “χαρτοπόλεμο” ανάμεσα σε ΠΑ.Σ.Π. και ΚΟΠ

Νέα απαντητική ανακοίνωση σε όσα δήλωσε ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ κ. Λοϊζίδης εξέδωσε ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Απορρίπτουμε τις δηλώσεις του Αναπληρωτή Προέδρου της ΚΟΠ, κ. Λοϊζίδη, σε ΜΜΕ, ότι ο ΠΑ.Σ.Π. αρνείται τον διάλογο. Αντίθετα, εμείς είναι που έχουμε επανειλημμένα εισηγηθεί και καλέσει την ΚΟΠ σε διάλογο δια των επιστολών μας ημερ. 8.4.20, 15.4.20 και 16.4.20 και είναι η ίδια η ΚΟΠ που αρνήθηκε τον διάλογο. Να υπενθυμίσουμε τις δηλώσεις του Προέδρου της ΚΟΠ, κ. Κούμα, ότι η ΚΟΠ δεν πρόκειται να μπει σε διάλογο με τον ΠΑ.Σ.Π. αν ο ΠΑ.Σ.Π. δεν καταθέσει πρόταση.

Ο ΠΑ.Σ.Π. κατέθεσε ξεκάθαρη πρόταση, μετά από εντολή που πήρε από τα ίδια του τα μέλη, η οποία προβλέπει ότι η βάση της οποιασδήποτε συζήτησης θα πρέπει να είναι η περίοδος μετά την 15.3.20 και μέχρι την λήξη των πρωταθλημάτων και όχι η προ πανδημίας περίοδος.

Θα ήταν πολύ πρώιμο να γίνει αναφορά εκ μέρους μας σε ποσοστά αφού δεν έχουν παρουσιαστεί στοιχεία που να μας δεικνύουν την έκταση της οικονομικής ζημιάς που προκάλεσε η πανδημία κατά την εν λόγω περίοδο. Συζήτηση επί ποσοστών μπορεί να γίνει κατά τη διάρκεια του διαλόγου εφόσον παρουσιαστούν τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Ήμασταν και εξακολουθούμε να είμαστε στην διάθεση της ΚΟΠ για διάλογο επί τη βάσει της πρότασης μας.