Κωνσταντίνος Παφίτης: “Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω στον Παφιακό”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης έκανε ο διεθνής Κύπριος παίκτης του Green Air Παφιακού Κωνσταντίνος Παφίτης.

Διαβάστε όσα αναλυτικά δήλωσε:

Για το πως βιώνει της διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων: «Σαφώς για μας τους αθλητές είναι μια δύσκολη κατάσταση που δεν παίζουμε. Η χρονιά διακόπηκε άδοξα όμως προηγείται η υγεία και δεν μπορούσε να γίνει κάτι άλλο. Αναμένουμε τις τελικές αποφάσεις της Ομοσπονδίας».

Για το αν θέλει να αγωνιστεί με την Εθνική μας ομάδα στα παιχνίδια του ερχόμενου Αυγούστου για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος: «Ναι, θέλω να αγωνιστώ στην Εθνική. Ήδη, μίλησα με τον Ομοσπονδιακό προπονητή και μου εξεδήλωσε την πρόθεσή του να με καλέσει στην Εθνική. Εάν μας το επιτρέψουν οι συνθήκες θα αγωνιστώ εφόσον κληθώ».

Για το αν υπάρχει μέλλον για την Εθνική μας ομάδα: «Δείξαμε στους ΑΜΚΕ του Μαυροβουνίου ό,τι έχουμε πολύ μέλλον ως Εθνική Ανδρών. Υπάρχουν πολλοί ταλαντούχοι πετοσφαιριστές στην ομάδα μας κάτι που προκαλεί αισιοδοξία».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Ομολογουμένως, επρόκειτο για ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με πολύ δυνατές ομάδες. Παράλληλα, είδαμε να ξεχωρίζουν αρκετοί νεαροί πετοσφαιριστές όπως ο Σαββίδης στον Green Air Παφιακό, σαφέστατα ο Σωτήρης Σιαπάνης οι νεαροί της Ανόρθωσης και οι Νικόλας Ελευθερίου και Χρίστος Προδρόμου της Ομόνοιας».

Για το αν υπάρχουν όλα τα εχέγγυα για τους νεαρούς παίκτες: «Η φιλοσοφία των ομάδων είναι να αποκτούν ξένους σε συγκεκριμένες θέσεις κλειδιά».

Για το αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στον Παφιακό και τη νέα σεζόν: «Αυτό δεν το ξέρω. Η σεζόν διακόπηκε απότομα ενώ διεκδικούσαμε το Κύπελλο με αξιώσεις. Θα δούμε τι θα γίνει στο επόμενο  διάστημα. Δεν έχω μιλήσει με κανένα ακόμα».

Για την φετινή του απόδοση:«Γενικά, ως αθλητής δεν επαναπαύομαι ποτέ. Θέλω να βελτιώνομαι συνεχώς».

Το μήνυμα του για την Πανδημία: «Τι άλλο.. Υπομονή, να προσέχουμε την υγεία μας και όλα θα έλθουν στην ώρα τους και θα ξαναπαίξουμε βόλεϊ».

Πηγή: https://new.volleyball.org.cy/