Πως θα ολοκληρωθεί το φετινό Champions League;

Από: Γιώργος Γεωργίου

Το SkySport Italia αναφέρει λεπτομερές σχέδιο για τα ματς που απομένουν για την ολοκλήρωση του φετινού Champions League. Απανωτά ματς, παραμένει η 29η Αυγούστου για τον τελικό, διπλοί αγώνες και οι προημιτελικοί.

Το ιταλικό Μέσο κάνει λόγο κάνει λόγο για ένα πρόγραμμα με ημερομηνίες που αποτελούν το πιο πιθανό σενάριο για τη συνέχιση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, με την ευχή και την ελπίδα όλα τα εθνικά πρωταθλήματα να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις αρχές Αυγούστου.

Έτσι, λοιπόν, το SkySport Italia τονίζει πως στις 7 και 8 Αυγούστου θα διεξαχθούν όσα ματς απομένουν για τους «16» της διοργάνωσης, για να έρθουν οι διπλοί προημιτελικοί – κι όχι μονοί σε μορφή Final8 όπως είχε φημολογηθεί – στις 11, 12, 14 και 15 Αυγούστου.

Οι ημιτελικοί θα λάβουν χώρα στις ημερομηνίες 18, 19, 21 και 22 του μήνα, με τον τελικό να διεξάγεται κανονικά στην Κωνσταντινούπολη, ενδεχομένως στις 29/8.

Όπως γίνεται αντιληπτό, πρόκειται για ένα σενάριο που απαιτεί τεράστια προσπάθεια ολοκλήρωσης του Champions League σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, με την έναρξη της επόμενης διοργάνωσης να τοποθετείται στις 20 Οκτώβρη…

Πηγή: Gazzetta.gr