Ποια η σχέση του νεαρού άσου του Παναθηναϊκού με την Πάφο; (pics)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Τι και αν είναι μόλις 22 χρονών; Ο Ελλαδίτης ακραίος φουλ μπακ-εξτρέμ Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης κατάφερε τα τελευταία δύο χρόνια με τις εμφανίσεις του να θεωρείται ανάμεσα στους καλύτερους και πιο εξελίξιμους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού αυτή την στιγμή.

Ποια είναι όμως η σχέση του άσου του “τριφυλλιού” με την Πάφο;; Η απάντηση ακούει στο όνομα του επίσης ποδοσφαιριστή Κώστα Πηλέα. Ο ΠΑΦΙΤΗΣ ταλαντούχος παίκτης της Ανόρθωσης Αμμοχώστου διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον Χατζηθεοδωρίδη, καθώς υπήρξαν για χρόνια συμπαίκτες τόσο στο παράρτημα της Αγγλικής Arsenal (Elite) στην Ελλάδα, όσο και αργότερα στο Λονδίνο στην Arsenal FC.

Κάπου εδώ έρχεται να προστεθεί ένας ακόμη ελπιδοφόρος ποδοσφαιριστής. Ο λόγος για τον 22χρονο Ελλαδίτη Σάββα Μούργο, ο οποίος μαζί με τους Πηλέα και Χατζηθεοδωρίδη διατηρούν μέχρι σήμερα άψογες σχέσεις, καθώς κατά την εφηβική τους ηλικία είχαν πανομοιότυπη πορεία στην Ακαδημίες των “κανονιέρηδων”, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο Λονδίνο! Ο Μούργος αυτή την στιγμή αγωνίζεται στην Ολλανδική FC Dordrecht, στην οποία βρίσκεται με την μορφή δανεισμού από την Αγγλική Norwich FC.

Μάλιστα, τα τρία φιλαράκια είχαν πρόσφατα διαδικτυακή επικοινωνία και το AthlitikaPress.com έχει εξασφαλίσει αποκλειστική φωτογραφία. Δείτε την πιο κάτω: