Γιάννης Σάββα (Καρμιώτισσα): “Θέλω να αγωνιστώ ξανά στην Α’ Κατηγορία”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Ένας ΠΑΦΙΤΗΣ ποδοσφαιριστής που εδώ και πολλά χρόνια καταγράφει αξιοσημείωτη καριέρα σε υψηλό επίπεδο είναι ο 28χρονος σήμερα Γιάννης Σάββα. Ο δυναμικός αμυντικός στην φετινή σεζόν πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις με την φανέλα της Καρμιώτισσας Πολεμιδιών (πρωτοπόρος Β’ Κατηγορίας) και ο δρόμος για την επιστροφή του ίδιου και της ομάδας του στα “σαλόνια” της Α’ Κατηγορίας είναι πλέον ορθάνοιχτος! Το AthlitikaPress επικοινώνησε με έμπειρο παίκτη, ο οποίος αναφέρθηκε στο παρελθόν στο παρόν αλλά και στο μέλλον της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Διαβάστε όσα αναλυτικά μας δήλωσε:

-Μία φανταστική σεζόν για την ομάδα σου Καρμιώτισσα Πολεμιδιών, η οποία πριν την διακοπή (λόγω κορωνοϊού) βρισκόταν στην κορυφή του πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας. Πως βίωσες από την μεριά σου την φετινή σας πορεία;

Όντως ήταν μια φανταστική σεζόν για την ομάδα μου μέχρι την διακοπή του πρωταθλήματος, πιστεύω πως δίκαια είμαστε στη κορυφή. Γίνεται μια εξαιρετική δουλειά στην ομάδα απ´ όλους, διοίκηση, προπονητικό τιμ κ ποδοσφαιριστές, είμαστε μια οικογένεια και ο ένας δίπλα στον άλλο”.

-Είσαι ευχαριστημένος με τις φετινές σου εμφανίσεις;

Είμαι ευχαριστημένος με τις φετινές μου εμφανίσεις όμως πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, καθώς θέλω σε κάθε αγώνα να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τον στόχο που είναι η άνοδος στη Α’ κατηγορία”.

-Αρκετά σωματεία της Β’ Κατηγορίας πρότειναν την οριστική ολοκλήρωση της σεζόν. Σε βρίσκει σύμφωνο κάτι τέτοιο, αν βέβαια προνοεί την άνοδο της ομάδας σου;

“Σίγουρα δεν είμαι αρμόδιος εγώ να κρίνω αν πρέπει να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα ή όχι αλλά σε περίπτωση που ολοκληρωθεί με τη τωρινή βαθμολογία τότε η ομάδα μου κανονικά θα πρέπει να ανέβει στην Α’ Κατηγορία”.

-Θεωρείς ότι έφθασε ο καιρός να αγωνιστείς και πάλι στα σαλόνια της Α’ Κατηγορίας;

“Θεωρώ πως ναι, θέλω να αγωνιστώ ξανά στη Α κατηγορία και πιστεύω ότι η φετινή χρονιά μ έχει βοηθήσει πάρα πολύ, νιώθω δυνατός, έχω πίστη στον εαυτό μου και με τη βοήθεια του Θεού ελπίζω να τα καταφέρω”.

-Αγωνίστηκες σε αρκετές ομάδες στην Κύπρο αλλά και στα Ελληνικά γήπεδα. Θα ήθελες να μας μιλήσεις για αυτή σου την εμπειρία σου;

“Είχα την ευκαιρία ν αγωνιστώ σε αρκετές ομάδες στην Κύπρο αλλά και στην Ελλάδα για δυο χρόνια, όπου γνώρισα ανθρώπους που μ’ έχουν βοηθήσει και βρήκα όμως και πολλά εμπόδια μπροστά μου. Έχω αποκτήσει πολλές εμπειρίες που με ‘χουν ωριμάσει ποδοσφαιρικά αλλά και ως άνθρωπο που θα με βοηθήσουν στη συνέχεια”.

-Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο αυτές τις κρίσιμες ώρες που ο κορωνοϊός βρίσκεται ανάμεσα μας;

“Να μείνουμε στο σπίτι, να ακολουθούμε τις οδηγίες και με υπομονή θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε αυτή την πανδημία κ θα επιστρέψουμε πάλι στην καθημερινότητά μας”.