Τι έκαναν φέτος οι πρώην της Πάφος FC;

Από: Γιώργος Γεωργίου

Αρκετοί ήταν οι ποδοσφαιριστές που το περασμένο καλοκαίρι άφησαν την Πάφο FC για να συνεχίσουν την καριέρα τους σε διάφορα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Το AthlitikaPress έψαξε και βρήκε την αγωνιστική δραστηριότητα τεσσάρων πρώην ποδοσφαιριστών της ΠΑΦΙΤΙΚΗΣ ομάδας στην φετινή αγωνιστική περίοδο!

Κέβιν Χολτ:

Για όσους τον ξέχασαν ήδη, πρόκειται για αριστεροπόδαρο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος είχε σχετικά καλή παρουσία με την φανέλα με τον Ευαγόρα στο στήθος. Από το καλοκαίρι του 2019 ο Σκωτσέζος στόπερ αγωνίζεται στην Β’ Κατηγορία της χώρας του και συγκεκριμένα στην Queen of the South. Πραγματοποιεί μία γεμάτη σεζόν, καθώς πριν την διακοπή των υποχρεώσεων λόγω του κορωνοϊού σημείωσε 32 συμμετοχές σε Κύπελλο και πρωτάθλημα και μάλιστα σημείωσε και δύο γκολ. Τέλος να σημειώσουμε ότι η νυν ομάδα του βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και «παλεύει» για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Πάτρικ Μπάγκαρτ:

Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός μετά την περιπέτεια που είχε στην Κύπρο και την Πάφο FC βγάζει πλέον το ψωμί του στην πατρίδα του Δανία και συγκεκριμένα στην ομάδα της Σούπερλικγ Σοντερίσκε. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής φέτος έχει αγωνιστεί σε 23 ματς (πρωτάθλημα και κύπελλο) και σημείωσε 1 γκολ. Η ομάδα του βρίσκεται στην 11η θέση και κυνηγά την αποφυγή του υποβιβασμού.

Γενς Κουλς:

Ποδοσφαιριστής που άφησε καλές εντυπώσεις στην περυσινή αγωνιστική περίοδο στην ομάδα της Πάφου είναι και ο Βέλγος μέσος. Ο 29χρονος παίκτης το καλοκαίρι του 2019 πήρε μεταγραφή για τον σύλλογο της χώρας του Eupen (Α’ Βελγίου). Εκεί μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί 27 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο σημειώνοντας ένα γκολ. Η ομάδα του στην 13 θέση της βαθμολογίας και μακριά από περιπέτειες.

Ντιέγκο Ζίβουλιτς:

Ο θηριώδης μέσος πέρασε και δεν ακούμπησε στην Πάφο FC και πλέον αγωνίζεται στην Πολωνία για λογαριασμό της Slask Wroclow (Α’ Κατηγορίας). Εκεί ο Κροάτης ποδοσφαιριστής πραγματοποιεί μία «μέτρια» σε γενικές γραμμές παρουσία μιας και έχει αγωνιστεί σε μόλις 16 παιχνίδια πρωταθλήματος και κυπέλλου. Η ομάδα του ωστόσο βρισκόταν πριν την διακοπή στην 4η θέση του πρωταθλήματος και είχε βλέψεις για Ευρωπαϊκό εισιτήριο.