Πρόστιμο σε οπαδό της ΑΕΚ που αψήφισε τα μέτρα για να δει την “Αγιά Σοφιά”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Ένας ηλικιωμένος οπαδός της ΑΕΚ δέχτηκε πρόστιμο από την αστυνομία, καθώς βγήκε από το σπίτι του για να δει το υπό κατασκευή γήπεδο της ομάδας του, χωρίς βεβαίωση κατ’ εξαίρεση μετακίνησης, όπως προβλέπεται από τα μέτρα για την αναχαίτιση της πανδημίας κορωνοϊού.

Ο άνδρας, που μίλησε στον τηλεοπτικό φακό του ΑΝΤ1, ανέβηκε σε λεωφορείο για να φτάσει στον προορισμό του, έξω από την «Αγιά Σοφιά», όταν στο όχημα επιβιβάστηκαν αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ για τυπικό έλεγχο και, μόλις διαπίστωσαν ότι ο άνδρας δεν είχε κάποια βεβαίωση, του επέβαλαν το προβλεπόμενο πρόστιμο ύψους 150 ευρώ.

«Πήγαινα να δω το γήπεδο της ΑΕΚ», δήλωσε στον δημοσιογράφο για το ζήτημα, αποδίδοντας το λάθος σε κακή συνεννόηση με την σύζυγό του σχετικά με την απαραίτητη βεβαίωση. Πρόσθεσε δε πως συνηθίζει να βγαίνει για βόλτα σε καθημερινή βάση.

Όπως μετέδωσε ο αθλητικός ιστότοπος aek365.gr ο πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Μελισσανίδης «πήρε την πρωτοβουλία να αναζητηθεί ο ηλικιωμένος φίλος της ομάδας και να του δοθεί τιμής ένεκεν το πρώτο εισιτήριο διαρκείας στην Αγιά Σοφιά, για να έχει όλη την άνεση να απολαύσει αυτό που τόσο πολύ αγαπάει, ενώ παράλληλα θα πληρώσει η ομάδα και το σχετικό πρόστιμο που του επιβλήθηκε».

Πηγή: www.lifo.gr