Μαρίνος Παπαχριστοδούλου: “Προτεραιότητα μου ο Παφιακός… Μένουμε σπίτι”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης έκανε ο 36χρονος λίμπερο του Green Air Παφιακού Μαρίνος Παπαχριστοδούλου.

Διαβάστε πιο κάτω όσα αναλυτικά ανάφερε ο έμπειρος πετοσφαιριστής:

Για την οριστική διακοπή της φετινής σεζόν λόγω του κορωνοϊού:

«Μας λύπησε η διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων αφού μπορεί στο πρωτάθλημα να μην φθάσαμε στους Τελικούς, αλλά διεκδικούσαμε το Κύπελλο. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Βρισκόμαστε σε μια δύσκολη κατάσταση και πρέπει να ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών μένοντας στο σπίτι».

Για το γεγονός ότι η Πάφος δέχθηκε ισχυρό πλήγμα από τον ιό Covid-19:

 «Εγώ δεν μένω στην Πάφο, αλλά στην Αναρίτα και μετά το lockdown δεν πήγα στην Πάφο τις τελευταίες 20 ημέρες. Παράλληλα, εγώ εργαζόμουν και στο Mall της Πάφου και τώρα που έκλεισε λόγω των περιοριστικών μέτρων έμεινα σπίτι όπου και δουλεύω όσο βέβαια μπορώ. Η παραμονή στο σπίτι και η τήρηση των μέτρων είναι η μεγαλύτερη ασφάλεια απέναντι στον κορωνοϊό».

Για το αν γυμνάζεται στο σπίτι εν καιρώ καραντίνας:

«Η περίοδος αυτή είναι λες και βρισκόμαστε σε καλοκαιρινή περίοδο. Γυμναζόμαστε μόνοι με όσα μέσα έχουμε για να διατηρηθούμε σε καλή κατάσταση».

Για το αν θα αγωνίζεται και του χρόνου στον Παφιακό:

 «Αυτό δεν το γνωρίζω αλλά δίνω προτεραιότητα στην ομάδα για να συνεχίσω την καριέρα μου».

Για την Εθνική μας ομάδα:

 «Μετά τους ΑΜΚΕ του Μαυροβουνίου τον Ιούνιο δήλωσα ότι αποχωρώ για να δώσω την ευκαιρία σε νέα παιδιά. Ωστόσο, εάν καταστεί απόλυτα αναγκαίο είμαι στη διάθεση του Ομοσπονδιακού προπονητή».

Το μήνυμα του στον κόσμο για την κατάσταση που ζούμε:

«Περνούμε μια δύσκολη κατάσταση που έχει αντίκτυπο στη δημόσια υγεία. Οφείλουμε όλοι να ακολουθούμε τις οδηγίες των γιατρών και να μένουμε σπίτι ώστε να μπούμε το συντομότερο στους κανονικούς μας ρυθμούς».

Πηγή: https://new.volleyball.org.cy/