Οικογενειακή τηλεδιάσκεψη για τον ΔΙΑ Έμπας

Από: Μαρίνα Σταύρου

Στις συνθήκες καραντίνας που ζούμε και με τον περιορισμό μας στο σπίτι το μόνο που μας απομένει για να έρθουμε πιο κοντά, αφού τηρήσουμε με ευλάβεια τα μέτρα για αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού, είναι να αξιοποιήσουμε τη δυνατότητα που μας δίνει η Τεχνολογία.

Η μεγάλη οικογένεια του ΔΙΑ Έμπας, είχε σήμερα τη δυνατότητα να κάνει την πρώτη της μαζική συνάντηση μέσω διαδικτύου.

Οι αθλήτριες, οι προπονητές, οι γονείς και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου αντάλλαξαν λίγα λόγια διαδικτυακά και μίλησαν όλοι με τη σειρά τους ευχόμενοι η πανδημία να λάβει γρήγορα τέλος και όλος ο κόσμος να επιστρέψει γρήγορα στην καθημερινότητά του.

Ευχή όλων όταν τελειώσει η περιπέτεια αυτή να μην λείπει κανείς και όλοι μαζί ξανά να γιορτάσουμε τόσο στα γήπεδα το πάθος μας για το άθλημα που ο καθένας αγαπάει όσο και για κάθε άλλη δραστηριότητα που τον καθένα ξεχωριστά ευχαριστεί.

Στη σημερινή συνάντηση, όλοι οι συμμετέχοντας εξέφρασαν τη λύπη τους για την απώλεια του Τεχνικού συμβούλου του σωματείου μας, Ντράκαν Μιλόσεβιτς, διαβεβαιώνοντας ότι η μνήμη του θα είναι πάντα αιώνια σε όλους μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΙΑ Έμπας με την ευκαιρία αυτή, μέσω της σημερινής μας επικοινωνίας θέλει να παροτρύνει τον κόσμο να συνεχίσει να τηρεί με σεβασμό τα μέτρα περιορισμού των άσκοπων μετακινήσεων, να σφίξει τα δόντια και να αντέξει ακόμη λίγο γιατί μόνο με εφαρμογή των οδηγιών θα μπορέσουμε να νικήσουμε τον ύπουλο αυτό εχθρό.

Και θα τον κερδίσουμε, ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ #DiasMenoumeSpiti