ΠΟΑΣΠ: Τέλος η σεζόν για τον Όμιλο Standard… Αναστολή για τον Premier και Κύπελλο

Από: Γιώργος Γεωργίου

Με ανακοίνωση της η ΠΟΑΣΠ γνωστοποίησε την απόφαση της για οριστική διακοπή του ομίλου Standard λόγω του κορωνοϊού. Σε ότι αφορά τις διοργανώσεις του Κυπέλλου και του Ομίλου Premier αναστέλλονται μέχρι τις 30 Απριλίου.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. της ΠΟΑΣΠ  σας ενημερώνει ότι  αφού έλαβε υπόψη του τη συνεχιζόμενη αβεβαιότητα που υπάρχει στο χώρο του ποδοσφαίρου λόγω των εξελίξεων στο θέμα του ιού  COVID-19 (ΚΩΡΟΝΟΙΟΣ) και τις μέχρι στιγμής αποφάσεις  της ΚΟΠ/ΣΤΟΚ για τα πρωταθλήματα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου αποφάσισε τα πιο κάτω:

Άμεση διακοπή του πρωταθλήματος του ομίλου Standard (κάτω διάζωμα) λόγω του ότι δεν επηρεάζει ή επηρεάζεται από κάποια άλλη διοργάνωση της ΚΟΠ/ΣΤΟΚ.

Το πρωτάθλημα του ομίλου Premier καθώς και το Κύπελλο δεν επηρεάζονται επί του παρόντος αναστέλλονται μέχρι τις 30 Απριλίου 2020, θα αναμένουμε τις αποφάσεις της ΚΟΠ/ΣΤΟΚ και ανάλογα θα σας ενημερώνουμε.

Οι αποφάσεις αυτές πάρθηκαν παρά το ότι η άποψη μας είναι όπως όλα τα πρωταθλήματα θα πρέπει να ολοκληρώνονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Δ.Σ. ΠΟΑΣΠ