Συ.Φι. Θύρα 5 Πάφου: “Το Αφροδίτη να μετονομαστεί σε Ντράγκαν Μιλόσεβιτς”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι φίλαθλοι της Θύρας 5 Πάφου, οι οποίοι στάθηκαν στην μεγάλη προσφορά του αποβιώσαντα Ντάγκαν Μιλόσεβιτς στον χώρο της ΠΑΦΙΤΙΚΗΣ πετόσφαιρας.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Δυστυχώς εχθές το πρωί έφυγε από την ζωή ένας υπέροχος ΑΝΘΡΩΠΟΣ και φίλος. Ο Ντράγκαν Μιλόσεβιτς υπήρξε από τους λίγους ανθρώπους που πρόσφερε και βοήθησε πάρα πολύ στο να ανέβει επίπεδο το Παφίτικο βόλεϊ που τόσο αγαπάμε!! Από το 1989 όταν και πρώτο ήρθε (και έμεινε για πάντα!!) για να αγωνιστεί για λογαριασμό του ΠΑΦΙΑΚΟΥ, κανείς στην Πάφο αλλά και ο ίδιος δεν περίμενε πως θα αγαπηθεί και ότι θα αγαπήσει την πόλη μας..
Στα 30 χρόνια που έζησε στο νησί μας και έφτιαξε την οικογένεια του, δηλαδή την μισή του ζωή, υπήρξε μεγάλο κεφάλαιο σαν προπονητής στους άνδρες αλλά και σε διάφορα κλιμάκια των ακαδημιών τόσο στον ΠΑΦΙΑΚΟ αλλά και στον Διόνυσο!!

Καλό ταξίδι λοιπόν σε έναν υπέροχο ΑΝΘΡΩΠΟ και ΦΙΛΟ που σίγουρα δεν θα ξεχάσουμε ποτέ μας. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Αιωνία σου η μνήμη Ντράγκαν Μιλόσεβιτς!!

Υ.Γ: Ως ένδειξη τιμής και μνήμης στον Ντράγκαν Μιλόσεβιτς για την προσφορά του, προτείνουμε και καλούμε τον Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού – KOA τα σωματεία A.Ο Dionysos Empas και Pafiakos Volleyball CLUB αλλά και όλους τους φορείς της Πόλης, όπως η κλειστή αίθουσα “Αφροδίτη” μετονομαστεί σε “Ντράγκαν Μιλόσεβιτς”. Πιστεύουμε θα είναι το πιο λίγο που μπορούμε να κάνουμε σαν πόλη για να τιμήσουμε την μνήμη ενός ανθρώπου που αγάπησε την πόλη μας και πρόσφερε στον αθλητισμό!!

ΣΥ.ΦΙ. ΠΑΦΟΣ – ΘΥΡΑ 5