Παναγιώτης Ζαχαρίου στο AthlitikaPress: “Όλα ήρθαν όπως τα είχα στο μυαλό μου”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Πραγματοποιεί χωρίς καμία αμφιβολία την πιο παραγωγική και συνάμα ολοκληρωμένη σεζόν της καριέρας του. Ο λόγος βέβαια για τον διεθνή 24χρονο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Λευκωσίας Παναγιώτη Ζαχαρίου, ο οποίος με τις φετινές του εμφανίσεις με τα “μαυροπράσινα” αφήνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον! Με τον ταλαντούχο ΠΑΦΙΤΗ παίκτη ήρθε σε επικοινωνία το “AthlitikaPress” και σας παρουσιάζουμε όσα αναλυτικά μας δήλωσε!

Δυστυχώς ο κορωνοϊός μπήκε για τα καλά στην ζωή μας. Πως εσύ βιώνεις όλο αυτό που ζούμε το τελευταίο διάστημα;

“Βιώνουμε μια πάρα πολύ δύσκολη περίοδο. Όλος ο πλανήτης έχει “παγώσει” λόγω του κορωνοϊού. Χρειάζεται όλοι να κάνουμε υπομονή, να ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες και ευχή όλων είναι να ξεπεράσουμε όσο πιο σύντομα γίνεται αυτή την πανδημία. Σαφώς και με την διακοπή του πρωταθλήματος επηρεαζόμαστε όλοι , αλλά πάνω απ΄ όλα προέχει η υγεία μας. Από την μεριά μου προσπαθώ από το σπίτι να γυμνάζομαι και να διατηρούμε σε φόρμα όσο γίνεται”.

-Πραγματοποιείς την πιο ολοκληρωμένη-πετυχημένη σεζόν της καριέρας σου. Είναι η δικαίωση των κόπων και των θυσιών που έκανες τόσα χρόνια;

“Είμαι αρκετά ευχαριστημένος από την μέχρι τώρα πορεία μου στο φετινό πρωτάθλημα. Σαφώς το να βλέπεις τους κόπους σου να εξαργυρώνονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο είναι μια μικρή δικαίωση, αλλά έχουμε ακόμη δρόμο μπροστά μας. Μένω συγκεντρωμένος στο τώρα, συνεχίζω με προσήλωση τη δουλειά μου κάνοντας σταθερά βήματα”
-Ο Ολυμπιακός στην φετινή σεζόν ήταν μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος. Πως είδες από την “σκοπιά” σου την φετινή σας πορεία;

“Ναι είχαμε μια καλή πορεία μέχρι τώρα , αλλά σίγουρα μπορούσαμε πολύ καλύτερα αν δεν είχαμε κάποιες απώλειες βαθμών σε ορισμένα σημαντικά παιχνίδια”.

-Το περασμένο καλοκαίρι πήρες την απόφαση για πρώτη φορά να αγωνιστείς σε ομάδα εκτός Πάφου. Θεωρείς ότι δικαιώθηκες γι’ αυτή σου την επιλογή;

“Η απόφαση μου να αλλάξω ποδοσφαιρική στέγη το καλοκαίρι ήταν πολύ συνειδητή. Δεν έφυγα από την Πάφο ψάχνοντας κάποια “δικαίωση” για να σου απαντήσω στο ερώτημα σου. Όλα ήρθαν όπως τα είχα στο μυαλό μετά την φυγή μου από την Πάφο. Οφείλω να ευχαριστήσω τον manager μου τον Νικόλα Ραφαήλ που με την βοήθεια του πήγα σε μια ομάδα που με πίστεψαν πολύ, με στήριξαν και εγώ τους το ανταπέδωσα. Ο κ.Χριστοδούλου και όλο το τιμ με βοήθησαν πάρα πολύ στο να εξελιχθώ σαν Παναγιώτης και τους είμαι ευγνώμων για αυτό. Θέλω να βελτιώνομαι συνεχώς και αυτό θα έρθει μόνο μέσα από την σκληρή δουλειά. Είμαι ευχαριστημένος για τα όσα έχω πετύχει, αλλά περισσότερο είμαι χαρούμενος που συνέβαλα με τον δικό μου τρόπο στην φετινή καλή πορεία του Ολυμπιακού”.

-Ο επόμενος στόχος στην επαγγελματική σου καριέρα ποιος είναι;

“Δεν μου αρέσει να θέτω μακροπρόθεσμους στόχους, μου αρέσει να βλέπω το τώρα και αυτή τη στιγμή είμαι μέλος του Ολυμπιακού. Να δούμε πως θα ολοκληρωθεί η σεζόν πρώτα και βλέπουμε για όλα τα υπόλοιπα”.