Τα κλειδιά στον Άγγελο στην Πέγεια- Αναλαμβάνει Τεχνικός Διευθυντής

Από: Μαρίνα Σταύρου

Τα κλειδιά για τον προγραμματισμό και την νέα ομάδα που θα παρουσιαστεί στο καινούργιο πρωτάθλημα στην Πέγεια έδωσαν οι ιθύνοντες του σωματείου στον Άγγελο Ευθυμίου.

Ο νεαρός τεχνικός αναλαμβάνει Τεχνικός Διευθυντής στη ΠΕΓΕΙΑ εκεί που έζησε τις μεγαλύτερες στιγμές της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Όπως το AthlitikaPress είναι σε θέση να γνωρίζει ο Άγγελος θα έχει την απόλυτη ευθύνη για το νέο τεχνικό team της ομάδας καθώς και για το ρόστερ των ποδοσφαιριστών.

Αναμφίβολα κίνηση ματ για την ομάδα που εκτός από τις γνώσεις του νεαρού τεχνικού έβαλε στην ομάδα ένα πολυεργαλείο που τον συνοδεύουν άριστες συστάσεις στον ποδοσφαιρικό παζάρι και ένα πολύ καλό όνομα απ’ όπου και αν έχει περάσει.

Η συγκεκριμένη είδηση αποτελεί πρωταπριλιάτικο ψέμα, το οποίο είπαμε να τηρήσουμε μέρες που είναι γιατί στα τόσα που ακούμε για τον κορωνοϊό χρειαζόμαστε και ειδήσεις σαν και αυτές.

Άλλωστε σήμερα η Πέγεια διαθέτει ένα από τους πλέον ταλαντούχους νέους προπονητές τον Γιάννη Χριστοδούλου, από τον οποίο άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας είναι απόλυτα ευχαριστημένοι.