Ο πτυχιούχος στον τομέα Φυσικής Αγωγής και αθλητισμού Chris Pavlaras προτείνει στους αναγνώστες του “AthlitikaPress” και φυσικά στους λάτρεις της γυμναστικής 12 ασκήσεις γυμναστικής για το σπίτι!

Αυτή την φορά το πρόγραμμα για Γυμναστική στο σπίτι είναι το “Circuit Training at home”. Στο βίντεο που ακολουθεί το πρόγραμμα αποτελείται από 12 σταθμούς ασκήσεων.

Πρόγραμμα:
👉1.Jumpin jacks
👉2.Squat
👉3.Push up
👉4.Abdominal Crunch
👉5.Step up (step or chair)
👉6.Plieu Squat
👉7.Triceps dips (chair)
👉8.Plank
👉9.High Knees on the spot
👉10.Lunges
👉11.Push up and rotation
👉12.Side Plank.

🔺️Όλες οι ασκήσεις εκτελούνται με το βάρος του σώματος σε οποιοδήποτε χώρο στο σπίτι σας .Απευθύνεται για ασκούμενους υψηλού και μεσαίου επιπέδου. Εκτελέστε τις ασκήσεις την μία μετά την άλλη!!

➡️Εκτέλεση του προγράμματος .Επέλεξε ανάμεσα στο( Α-Β):
🔺️Α.Εκτελέστε 2-3 Κύκλους x 30 sec σε κάθε σταθμό .Χρόνος μετάβασης από την μία άσκηση στην άλλη 10 sec.

🔺️Β.Εκτελέστε 4 Κύκλους x 30 sec σε κάθε σταθμό .Χρόνος μετάβασης απο την μία άσκηση στην άλλη 10 sec.

STAY FIT 💪STAY HOME 🏠SAVE LIVES 💝Συνεχίζουμε να Γυμναζόμαστε στο Σπίτι!!Το 10ο Πρόγραμμα μας για Γυμναστική στο σπίτι είναι το "Circuit Training at home". Στο βίντεο που ακολουθεί το πρόγραμμα αποτελείται απο 12 σταθμούς ασκήσεωνΠρόγραμμα:👉1.Jumpin jacks👉2.Squat👉3.Push up👉4.Abdominal Crunch👉5.Step up (step or chair)👉6.Plieu Squat👉7.Triceps dips (chair)👉8.Plank👉9.High Knees on the spot👉10.Lunges👉11.Push up and rotation👉12.Side Plank.🔺️Ολές οι ασκήσεις εκτελούνται με το βάρος του σώματος σε οποιοδήποτε χώρο στο σπίτι σας .Απευθύνεται για ασκουμένους υψηλού και μεσαίου επιπέδου. Εκτελέστε τις ασκήσεις την μία μετά την άλλη!!"ΝΟ GYM NO PROBLEM"Programme:12 Station Circuit Exercises30 "sec work per exercise10"sec rest 3 RoundsNo Gym No Problem!Stay fit Stay home➡️Εκτέλεση του προγράμματος .Επέλεξε ανάμεσα στο( Α-Β):🔺️Α.Εκτελέστε 2-3 Κυκλους x 30 sec σε κάθε σταθμό .Χρόνος μετάβασης απο την μία άσκηση στην άλλη 10 sec💪⏳🔥🔺️Β.Εκτελέστε 4 Κυκλους x 30 sec σε κάθε σταθμό .Χρόνος μετάβασης απο την μία άσκηση στην άλλη 10 sec💪⏳🔥🚀#chrispavlaras #presenter#PersonalTrainer#Stayfit #Stayhome"H Κάθε μέρα μετράει"Video edit by Chris Papis 🙏

Gepostet von Chris Pavlaras am Samstag, 21. März 2020

#chrispavlaras #presenter#PersonalTrainer
#Stayfit #Stayhome

“H Κάθε μέρα μετράει”

Chris Pavlaras BSc in Physical Education and Sports Science Personal Trainer /International Fitness Presenter