Λάκης Αθανασίου: “Δίκαιο να το πάρουν τα Μανδριά αν δεν τελειώσει το πρωτάθλημα”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Δηλώσεις στο «AthlitikaPress»  παραχώρησε ο πολύπειρος προπονητής του Προμηθέα Μουττάλλου κ. Λάκης Αθανασίου, ο οποίος είχε πολλά και ενδιαφέροντα να μας πει.

Διαβάστε αναλυτικά όσα μας δήλωσε:

-Δυστυχώς ο κορωνοϊός άλλαξε τα πάντα μέσα στην ζωή μας. Πως βιώνετε εσείς αυτή την κατάσταση;

“Με την παγκόσμια αυτή πανδημία επικρατεί φόβος σε όλη την ανθρωπότητα και όπως είναι λογικό επηρεάστηκε και ο χώρος του ποδοσφαίρου καθώς «πάγωσαν» τα πάντα μιας και προέχει υγεία και η ασφάλεια όλων μας. Εγώ εκείνο που θέλω να ευχηθώ είναι δοθεί ένα τέλος σε όλο αυτό όσο γίνεται πιο γρήγορα, υπομονή σε όλο τον Ελληνισμό και με το καλό όταν ξεπεράσουμε όλο αυτό, άπαντες να επιστρέψουν στην καθημερινότητα τους και εμείς στις δουλειές μας και στο ποδόσφαιρο που τόσο αγαπάμε”.

-Πως κρίνετε την φετινή πορεία του Προμηθέα Μουττάλλου;

“Ο Προμηθέας έκανε μία εντυπωσιακή πορεία φέτος, καθώς τερμάτισε πρώτος στην πρώτη φάση της διοργάνωσης με χαρακτηριστική άνεση και στον όμιλο του πρωταθλητή ήταν πριν αναβληθούν οι αγώνες στην 2η θέση και μόλις δύο βαθμούς απόσταση από την πρωτοπόρο ομάδα των Μανδριών. Ευελπιστούσαμε ότι στην τελευταία αγωνιστική όταν και θα υποδεχόμασταν τα Μανδριά στο γήπεδο μας που ήταν «απόρθητο κάστρο» φέτος να κερδίσουμε  και να πάρουμε εμείς το πρωτάθλημα. Να θυμίσω ότι στην φετινή σεζόν τις δύο φορές που αντιμετωπίσαμε τα Μανδριά μία για το Κύπελλο και μία εκτός έδρας για το πρωτάθλημα κερδίσαμε. Παράλληλα να πω ότι ο Προμηθέας ήταν και στους τέσσερις του Κυπέλλου μαζί με τα Κούκλια, Άρμου και  την Χρυσομηλιά”.

-Το ενδεχόμενο η σεζόν να μην ολοκληρωθεί στα γήπεδα λόγω του κορωνοϊού συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Σε αυτή την περίπτωση ποια κατά την άποψη σας θα ήταν η δικαιότερη λύση σε ότι αφορά την ανάδειξη του νέου πρωταθλητή;

“Σίγουρα το ενδεχόμενο αυτό είναι πολύ πιθανό να συμβεί. Αυτό που θα πω αδικεί λίγο την ομάδα μου αλλά δεν πειράζει για το καλό του ποδοσφαίρου θα ήταν δίκαιο πρωταθλήτρια να αναδειχθεί η ομάδα του φίλου Χρήστου Μιχαηλίδη. Αυτή την στιγμή τα Μανδριά βρίσκονται πρώτα με δύο βαθμούς διαφορά και δικαιολογημένα η ομοσπονδία μας θα πράξει αν ανακηρύξει νέα πρωταθλήτρια την ομάδα που προπορεύεται. Σαν Προμηθέας θα οφείλουμε να σεβαστούμε αυτή την απόφαση αν παρθεί από το Δ.Σ. της ΠΟΑΣΠ και να δώσουμε συγχαρητήρια στην ομάδα των Μανδριών”.