Παύλος Κορρέα (Εθνικός Άχνας): “Περίμενα καιρό την ευκαιρία.. Ένιωθα έτοιμος και σίγουρος”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Τον περασμένο Ιανουάριο πήρε την απόφαση να αφήσει την Ανόρθωση Αμμοχώστου για να πάει στην ομάδα του Εθνικού Άχνας. Ο λόγος για τον 21χρονο ΠΑΦΙΤΗ αμυντικό Παύλο Κορρέα, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετικό β’ γύρο στο πρωτάθλημα Cyta ανεβάζοντας κατά πολύ τις ποδοσφαιρικές του μετοχές. Το AthlitikaPress επικοινώνησε με το ταλαντούχο ποδοσφαιριστή και σας παρουσιάζει όσα μας ανάφερε.

Διαβάστε αναλυτικά όσα μας δήλωσε:

-Τον περασμένο Ιανουάριο έφυγες από την Ανόρθωση για να αγωνιστείς στον Εθνικό Άχνας. Πιστεύεις δικαιώθηκες γι’ αυτή σου την επιλογή;

“Ναι έφυγα από την Ανόρθωση και πήγα στον Εθνικό Άχνας, ήταν κάτι που έψαχνα από καιρό. Αρχικά είχαμε συζητήσει αυτό το ενδεχόμενο με τον κ. Κετσμπάια ότι θα ήταν το καλύτερο για μένα να έχω χρόνο συμμετοχής. Το αν δικαιώθηκα ή όχι θα φανεί σε βάθος χρόνου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι βρήκα αυτό που έψαχνα, παιχνίδια που θα με βοηθήσουν στην μετέπειτα πορεία μου”.

-Με την φανέλα του Εθνικού πραγματοποίησες πολύ καλές εμφανίσεις που σε κάποιες περιπτώσεις συνδυάστηκαν και με μεγάλες νίκες (Ομόνοια, Ανόρθωση). Ποιο είναι το συναίσθημα για ένα νεαρό ποδοσφαιριστή μετά από τις πρώτες του επιτυχίες;

“Ναι είχαμε κάποιες νίκες με μεγάλες ομάδες. Εννοείται ότι για να κάνω καλές εμφανίσεις βοήθησαν στα μέγιστο βαθμό και οι συμπαίκτες μου οι οποίοι με αγκάλιασαν από την πρώτη μέρα που πήγα στον Εθνικό. Περίμενα αρκετό καιρό αυτή την ευκαιρία. Ένοιωθα έτοιμος και σίγουρος για τον εαυτό μου, ήταν κάτι που επιζητούσα καιρό οπόταν δεν χωρούσαν δικαιολογίες. Εννοείται το να βρίσκεσαι αντιμέτωπος με μεγάλες ομάδες και η ομάδα σου να κερδίζει δείχνει μια ομάδα με αξία και δυνατότητες”.

-Μέχρι που φθάνουν τα όνειρα σου; Ποιους στόχους έθεσες για την επαγγελματική σου καριέρα;

“Στόχους και όνειρα προτιμώ να τα κρατήσω για μένα. Κοιτάζω να βελτιώσω τον εαυτό μου μέσα από τις προπονήσεις για να γίνομαι καλύτερος”.

-Λόγω του κορωνοϊού τα πλείστα πρωταθλήματα Παγκοσμίως έχουν ανασταλεί. Σε περίπτωση που η σεζόν δεν ολοκληρωθεί μέσα στα γήπεδα, ποια κατά την άποψη σου θα ήταν η δικαιότερη λύση για το πρωτάθλημα της Κύπρου;

“Σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί η σεζόν μέσα στα γήπεδα θα ήταν αδικία για τη Ανόρθωση η οποία έκανε εξαιρετική χρονιά, χωρίς να θέλω να αδικήσω τις άλλες ομάδες όπως η Ομόνοια που επίσης κάνει εξαιρετική χρονιά. Από την άλλη θέλω και πιστεύω ότι θα επαναρχίσει το Πρωτάθλημα. Ευτυχώς δεν είμαι ο αρμόδιος για να απαντήσω σε αυτό γιατί πραγματικά η απόφαση που θα παρθεί είναι δύσκολη. Εύχομαι να τελειώσει το συντομότερο αυτή η πανδημία και να επιστρέψουμε όλοι υγιείς στην καθημερινότητα μας”. #stayhome #staysafe.

Επιμέλεια Συνέντευξης: Άντρη Πηλέα/Γιώργος Γεωργίου