Η Μαρία και Ραφαέλα Κουππή του Άρη Πολεμίου αποκλειστικά στο “AthlitikaPress”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Σε οικογενειακή υπόθεση έχουν μετατρέψει οι τρεις αδελφές Κουππή (Ραφαέλλα, Μαρία, Χριστίνα) την Γυναικεία ομάδα Βόλεϊ του Άρη Πολεμίου. Το “AthlitikaPress” συνομίλησε με τις δίδυμες αδελφές Μαρία και Ραφαέλλα, οι οποίες μας απάντησαν με τα χαράς στις ερωτήσεις που τους υποβάλαμε!

Διαβάστε αναλυτικά όσα μας δήλωσαν:

-Αγωνίζεστε πάρα πολλά χρόνια (με μικρά διαλείμματα) στην Γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Άρη Πολεμίου. Τι ήταν αυτό που σας έκανε να ασχοληθείτε με την Πετόσφαιρα;

Μαρία: “Παίζω αρκετά χρόνια στην ομάδα του Άρη Πολέμίου. Ασχολήθηκα με την πετόσφαιρα γιατί ήταν το μόνο άθλημα που υπήρχε στην περιοχή μου. Επίσης ένας σημαντικός άνθρωπος που με έσπρωξε στο να ασχοληθώ με την πετόσφαιρα ήταν η μητέρα μου καθώς έχει παίξει και αυτή στην ομάδα του Παφιάκου”.

Ραφαέλλα: “Αγωνίζομαι αρκετά χρόνια στην ομάδα του Άρη Πολεμίου εκτός από την περσινή χρόνια που αγωνιζόμουν με την ομάδα του Παφίακου. Υπήρχαν πολλοί λόγοι που με έκαναν να ασχοληθώ με την πετόσφαίρα και ο πρώτος είναι η μητέρα μου η οποία μας μετέφερε την αγάπη της για το άθλημα καθώς αγωνίζονταν και αυτή στο παρελθόν. Ο δεύτερος λόγος ήταν ότι δεν υπήρχαν άλλα αθλήματα στην περιοχή”.

Πως κρίνετε την φετινή πορεία της ομάδας σας στο πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας Γυναικών;

Μαρία: “Η φετινή πορεία στην ΄Β Κατηγορία Γυναικών ήταν αρκετά καλή καθώς είχαμε να αντιμετωπίσουμε αρκετούς τραυματισμούς ως ομάδα. Παρ΄ όλα αυτά καταφέραμε να κάνουμε καλές εμφανίσεις στους αγώνες μας. Ήταν μια χρονιά η οποία είχε και τα πάνω και τα κάτω της αλλά όλοι μαζί καταφέραμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε και για αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο τον προπονητή όσο και τις συμπαίχτριες μου”.

Ραφαέλλα:Το φετινό πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας Γυναικών ήταν πολύ ανταγωνιστικό με πολλές και δυνατές ομάδες. Το γνωρίζαμε από την αρχή πως θα έπρεπε να δώσουμε όλες μας τον καλύτερο μας εαυτό ώστε να πάει καλά η ομάδα. Πιστεύω πως είχαμε μια πολύ καλή χρόνια παρά τις δυσκολίες που υπήρξαν και μια πολύ καλή συνεργασία με τον προπονητή μας Στάθη Αντωνίου και με τις υπόλοιπες κοπέλες”.

-Πως είναι να αγωνίζονται τρεις αδελφές σε μία ομάδα; Κάνει πιο εύκολη την «χημεία» μεταξύ σας;

Μαρία: “Σίγουρα υπάρχει χημεία όταν αγωνίζεσαι με τις αδελφές σου και είναι και ένα ωραίο συναίσθημα αλλά στην φετινή σεζόν υπήρχε η ίδια χημεία με όλες τις συμπαίχτριες μου”.

Ραφαέλλα: “Είναι πιο εύκολη η χημεία μεταξύ μας γιατί γνωρίζουμε πολύ καλά η μια την άλλη και έτσι γίνετε πιο εύκολο το παιχνίδι, αλλά υπάρχει και μεταξύ των υπολοίπων κοριτσιών”.

Μέχρι που θα μπορούσατε να φανταστείτε στο μέλλον τον Άρη Πολεμίου;

Μαρία: “Κατά την άποψη μου ο Άρης Πολεμίου είναι μια ομάδα η οποία μπορεί να πρωταγωνιστεί στην ΄Β Κατηγορία. Αυτό που θέλουμε να πετύχουμε είναι ναι είμαστε μια ανταγωνιστική ομάδα. Τώρα όσο για το μέλλον πιστεύω ότι με πολλή προσπάθεια θα πετύχουμε τους στόχους της ομάδας”.

Ραφαέλλα: “Ο Άρης Πολέμίου είναι ένα σωμάτιο το οποίο αντιμετωπίζει αρκετές δυσκολίες αλλά σίγουρα μπορεί να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα ΄Β Κατηγορία Γυναικών και με συλλογική προσπάθεια θα πετυχαίνει τους στόχους που θέτει κάθε χρόνια”.