Αχιλλέας Μιχαήλ (Ακρίτας): “Δικαιότερη λύση είναι η αύξηση των ομάδων”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Με τον ποδοσφαιριστή του Ακρίτα Χλώρακας Αχιλλέα Μιχαήλ ήρθε σε επικοινωνία αυτή την φορά το “AthlitikaPress”! Διαβάστε πιο κάτω όσα αναλυτικά μας δήλωσε:

-Παρά το πολύ καλό ξεκίνημα του Ακρίτα στην φετινή σεζόν, εντούτοις η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη με αποτέλεσμα να βρεθείτε στο γκρουπ του υποβιβασμού. Τι έφταιξε κατά την άποψη σου;

Ναι είχαμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα! Στην συνέχεια η ομάδα δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα και δεν θέλουμε να βρίσκουμε δικαιολογίες για το τι έφταιξε. Αγωνιζόμασταν στο Β’ Γκρουπ και ο στόχος μας ήταν σε κάθε αγώνα η νίκη που θα κρατούσε την ομάδα στην Β’ Κατηγορία.

-Είσαι ευχαριστημένος με την δική σου παρουσία φέτος;

Όσο για την δική μου παρουσία, προσπαθώ  να δίνω πάντα το 100% των δυνατοτήτων μου και μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος, καθώς έπαιξα σε πολλά παιχνίδια. Αν ερχόταν και η παραμονή μας στην κατηγορία θα ήταν ότι καλύτερο.

-Λόγω κορωνοϊού τα πάντα «πάγωσαν» όπως και τα πρωταθλήματα. Τι πιστεύεις θα γίνει με το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας;

Δεν ξέρω τι θα γίνει αλλά ελπίζω και πιστεύω η σεζόν να ολοκληρωθεί μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

-Αν όντως δεν ολοκληρωθεί στο γήπεδο η σεζόν, ποια κατά την άποψη σου θα είναι δικαιότερη λύση;

Νομίζω η δικαιότερη λύση θα είναι σε κάθε κατηγορία να γίνει αύξηση του αριθμού των ομάδων, χωρίς ομάδες να υποβιβαστούν στην φετινή σεζόν. Αλλά ευελπιστώ όπως η χρονιά τελειώσει μέσα στα γήπεδα.

Επιμέλεια Συνέντευξης: Άντρη Πηλέα/Γιώργος Γεωργίου