Ιάκωβος Χατζηβασίλης: “Η Γεροσκήπου FC έχει όλα τα φόντα για ακόμη ψηλότερα”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Ο επί σειρά ετών αρχηγός και ιδρυτικό μέλος της Γεροσκήπους FC Ιάκωβος Χατζηβασίλης μιλά αποκλειστικά στο “AthlitikaPress” για την φετινή πορεία της ομάδας του στην Επίλεκτη Κατηγορία ΣΤΟΚ και μας μεταφέρει και τους στόχους των “κυανέρυθρων” στα επόμενα χρόνια.

Διαβάστε αναλυτικά όσα μας δήλωσε:

-Από το αγροτικό που αγωνιζόταν η Γεροσκήπου FC πέρυσι στην Επίλεκτη Κατηγορία ΣΤΟΚ φέτος. Πως βιώσατε οι ποδοσφαιριστές αυτή την μετάβαση;

“Σίγουρα το πρωτάθλημα της επίλεκτης κατηγορίας της στοκ είναι πολύ πio ανταγωνιστικό, έχει περισσότερες απαιτήσεις καθώς όλες οι ομάδες είναι δυνατές και οι ζώνες του υποβιβασμού-ανόδου είναι πολύ κοντά”.

-Αν και δεν είχατε καλό ξεκίνημα στην φετινή σεζόν, εντούτοις ανεβήκατε αρκετά στην συνέχεια. Τι άλλαξε και η ομάδα σου πήρε τα πάνω της;

“Ναι αυτό είναι αλήθεια κάναμε ένα κακό ξεκίνημα στην αρχή με τέσσερις ήττες σε ισάριθμους αγώνες αλλά η ομάδα μετά από το πρώτο θετικό αποτέλεσμα που ήρθε σε συνδυασμό και με την αλλαγή προπονητή βοήθησε στο να αποκτήσει ψυχολογία και δημιουργήθηκε καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Ήταν αυτό που έλειπε πιστεύω από την ομάδα και ήταν θέμα χρόνου να έρθουν τα θετικά αποτελέσματα γιατί πιστεύαμε όλοι στις δυνατότητες μας”.

-Είσαι από τα ιδρυτικά μέλη της Γεροσκήπους FC και ποδοσφαιριστής της ομάδας από το 2013 όταν και ιδρύθηκε. Όταν ξεκινούσατε αυτό το εγχείρημα πίστευες ότι αυτή η ομάδα θα αγωνιζόταν σε Παγκύπρια πρωταθλήματα;

“Ναι είμαι στην ομάδα από το 2013 που ιδρύθηκε και μαζί με άλλα τέσσερα παιδιά είμαστε από τα ιδρυτικά μέλη και ποδοσφαιριστές. Όταν ξεκινούσαμε αυτό το εγχείρημα σκοπός ήταν να κάνουμε μια καλή ομάδα για να πρωταγωνιστεί στα πρωταθλήματα της ΠΟΑΣΠ και στο μέλλον ναι γιατί όχι να αγωνιστεί και στα Παγκύπρια πρωταθλήματα, κάτι που νομίζω καταφέραμε”.

-Μέχρι που μπορεί να φθάσει η Γεροσκήπου FC στα επόμενα χρόνια;

“Η Γεροσκήπου FC πιστεύω ότι έχει όλα τα φόντα με την δουλειά που γίνεται και τις υποδομές που υπάρχουν να πάει ακόμα πιο ψηλά, αυτό όμως που προέχει τώρα είναι η ομάδα να μείνει και να καθιερωθεί στην Επίλεκτη κατηγορία για να βάλει τις βάσεις για τα επόμενα χρόνια”.