Σύνδεσμος Προπονητών Κύπρου: ” Αξιοποιήστε την αγωνιστική απραξία”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Κύπρου με την οποία καλεί τα μέλη του να αξιοποιήσουν την περίοδο αγωνιστικής απραξίας που ζούμε αυτή την στιγμή, ούτως ώστε με την επανέναρξη των πρωταθλημάτων να είναι άπαντες έτοιμοι.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Ενόψει της τηλεδιάσκεψης της Τρίτης (24/3) όπου θα παρακαθίσει μαζί με την ΚΟΠ, τον ΠΑΣΠ και τα Σωματεία, ο Σύνδεσμος Προπονητών επιθυμεί να διαμηνύσει στα μέλη του ότι πρέπει να αξιοποιούσουν την περίοδο αγωνιστικής απραξίας που διανύουμε, ώστε με την άρση των απαγορεύσεων και το άνοιγμα των αθλητικών χώρων, οι προπονητές να είναι έτοιμοι να αρχίσουν τις προπονήσεις, προκειμένου να συνεχιστεί η ποδοσφαιρική σεζόν, μετά από ένα εύλογο διάστημα προετοιμασίας. 

Καλούμε τα μέλη μας να είναι διαρκώς σε εγρήγορση ούτως ώστε όταν αποφασιστεί η επιστροφή στην ενεργό δράση να είναι όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι. 

Παράλληλα ο Σύνδεσμος Προπονητών επαναλαμβάνει προς τα μέλη του ότι παραμένει στη διάθεσή τους, προκειμένου να παράσχει οποιαδήποτε βοήθεια πιθανόν να χρειάζονται ή για να μοιραστεί τις ανησυχίες τους.

Σημειώνεται ότι προτεραιότητα για την UEFA είναι η ολοκλήρωση των εγχώριων πρωταθλημάτων και αυτό το μήνυμα στέλνει και η ΚΟΠ στους εμπλεκόμενους φορείς.

Τέλος ο Σύνδεσμος Προπονητών επιθυμεί να εκφράσει την απεριόριστη ευγνωμοσύνη του στους γιατρούς και στους επαγγελματίες υγείας για τον καθημερινό, σκληρό αγώνα που δίνουν στα νοσηλευτήρια, όπως επίσης και όσους δίνουν το δικό τους αγώνα στην προσπάθεια διατήρησης των υπαρχόντων δεδομένων.

Ευχόμαστε ολόψυχα υπομονή και δύναμη και καλούμε τον κόσμο να υπακούει και να εφαρμόζει στις υποδείξεις των υπευθύνων και να μένει στο σπίτι, ώστε να σπάσει η αλυσίδα μετάδοσης του κορωνοϊού. Με θετική σκέψη θα τα καταφέρουμε.