Κλεάνθης Σκορδής: “Σκόπιμη και εχθρική προς τον Παφιακό άλλη απόφαση”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκανε ο αντιπρόεδρος του σωματείου του Παφιακού και επικεφαλής της Γυναικείας ομάδας του Korantina Homes Παφιακού Κλεάνθης Σκορδής, με την οποία αναφέρει ότι η μόνη δίκαιη λύση για την ομάδα του είναι να κηρυχθεί άκυρη όλη η σεζόν από την ΚΟΠΕ (Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης) από την στιγμή που οι υποχρεώσεις των ομάδων δεν ολοκληρώθηκαν. Παράλληλα, τόνισε ότι οποιαδήποτε άλλη απόφαση από την ομοσπονδία θα είναι σκόπιμη και εχθρική προς το σωματείο της Πάφου.

Να θυμίσουμε ότι η ΚΟΠΕ πήρε οριστικά την απόφαση όπως τερματίσει την φετινή σεζόν και αναλόγως με τις προτάσεις των τριών προπορευόμενων ομάδων (Παφιακού, ΑΕΛ, Ανόρθωσης στο Γυναικείο) θα χρήσει τον νέο πρωταθλητή.

Διαβάστε την ανάρτηση του:

“Για το volley στη Κύπρο η προσωπική μου άποψη για τη φετινή χρονιά μετά και τον τερματισμό των πρωταθλημάτων λόγω ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ, η μόνη δίκαιη και λογική απόφαση θα είναι να κηρυχθεί άκυρη όλη η σεζόν, σαν να μην έγινε ποτέ! Οτιδήποτε άλλο για μένα προσωπικά θα θεωρηθεί ως σκόπιμο, εχθρικό προς τον Παφιακό, για εξυπηρέτηση συμφερόντων και άλλα τα οποία δεν θα αναφερθώ τώρα.”