Κάμερον Τόσακ: ” Έμαθα από τον πατέρα μου να μην ντρέπομαι για την πρόκληση”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Συνέντευξη στο βρετανικό μέσο “Dailymail” παραχώρησε ο Κάμερον Τόσακ, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην παρουσία του στο νησί μας και στον πάγκο της Πάφος FC.

Διαβάστε όσα δήλωσε:

Για την απόφαση του να αναλάβει την Πάφο FC: “Ήταν ρίσκο. Είχα τις ανέσεις μου στην Swansea και θα μπορούσα να περιμένω να βρω δουλειά στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά ένα πράγμα που έμαθα από τον πατέρα μου είναι να μην ντρέπομαι για την πρόκληση. Η εμπειρία να ζήσεις διαφορετικούς πολιτισμούς μπορεί να σε κάνει καλύτερο άνθρωπο και καλύτερο προπονητή”.

Για τον τρόπο παιχνιδιού του: “Βασίζεται στην παλιά βασική αρχή της Swansea με το παιχνίδι κατοχής.”

Για τους παίκτες του: “Οι παίκτες αξίζουν πίστωση χρόνου. Είναι ένα σύνολο που προσπαθεί να βελτιωθεί και τους έχουμε δώσει οργάνωση, σαφήνεια και πίστη. Με βοήθησε το γεγονός ότι έχουμε παιδιά σαν τον Τζέισον Πάντσεον που καταλαβαίνουν αμέσως.”

Για τις πολλές εθνικότητες ποδοσφαιριστών που έχει η Πάφος FC: “Οι ιδιοκτήτες εδώ είναι Ρώσοι και έχουμε 22 διαφορετικές εθνικότητες ποδοσφαιριστών. Καθημερινά πρέπει να μιλήσω σε τέσσερις διαφορετικές γλώσσες για να πω ένα γεια” είπε γελώντας.