Απογοητευμένοι οι γονείς στο χώρο της Υδατοσφαίρισης

Από: Antri Pilea

Στην επίσημη σελίδα της Υδατοσφαίρισης Πάφου πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε η φωνή των γονιών. Η ανακοίνωση είναι η εξής:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με την παρούσα ανακοίνωση δηλώνουμε την απόσυρση όλων των υποψηφιοτήτων, οι οποίες προέρχονται από τις τάξεις της Υδατοσφαίρισης, από τις εκλογές του ΝΟΠ.
Δεν είμαστε διατεθειμένοι να συμμετέχουμε σε μια φαρσοκωμωδία όπως την ζήσαμε στην τελευταία Γενική Συνέλευση και την διαγραφή των είκοσι μελών μας.
Ήταν πραγματικά απογοητευτικό να βλέπεις ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με τον Όμιλο να προσέρχονται στην ψηφοφορία σαν όχλος, για να ψηφίσουν για ένα θέμα το οποίο δεν γνώριζαν.
Πολλοί μάλιστα δεν ήξεραν καν για τι ψήφιζαν! Ιδιαίτερη απογοήτευση νιώσαμε για συμπολίτες μας των οποίων το λειτούργημα, μας προδιέθετε ότι θα είχαν μεγαλύτερη δυνατότητα ευθυκρισίας.
Οι εντολές που είχαν ήταν να προσέλθουν μετά την Γενική Συνέλευση, και μόνο για την ψηφοφορία, μήπως και ακούσουν καμμιά αλήθεια.
Θέλουμε να μην υπάρχει καμμιά αμφιβολία ότι θα παραμείνουμε δίπλα στην Υδατοσφαίριση, τον προπονητή και τους αθλητές μας, από τον πιο μικρό μέχρι τον πιο μεγάλο.
Θα παρακολουθούμε κάθε κίνηση που επηρεάζει το άθλημα μας και θα απαντούμε δυναμικά σε κάθε προσπάθεια υπονόμευσης του.