Ανακοίνωση από την διοίκηση της Χρυσομηλιάς Αγίου Αμβροσίου Κερύνειας

Από: Γιώργος Γεωργίου

Ανακοίνωσε εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της Χρυσομηλιάς Αγίου Αμβροσίου Κερύνειας σχετικά με την απόφαση των ποδοσφαιριστών της ομάδας να απέχουν από τα προσεχή παιχνίδια πρωταθλήματος (ΠΟΑΣΠ).

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Σε ψεσινή έκτακτη συνεδρία του Δ.Σ. του σωματείου μας , εξετάσθηκαν τόσο τα όσα συνέβησαν στον αγώνα της ομάδας μας τη Κυριακή,08 Μαρτίου 2020, όσο και η γενικότερη επαναλαμβανόμενη εχθρική και δυσμενής αντιμετώπιση της ομάδας μας από μερίδα της διαιτησίας αλλά και από άλλους παράγοντες.

Το Δ.Σ. εκφράζει τη συμπάθεια του και τη συμπαράσταση προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας που είναι ο άμεσος δέκτης , εχθρικών ,άδικων και ρατσιστικών συμπεριφορών μέσα στα γήπεδα και κατανοεί πλήρως τα αισθήματα απογοήτευσης που τους κυριαρχούν. Παράλληλα τους καλεί να μην εγκαταλείψουν και να συνεχίσουν έστω και υπό τις αντίξοες αυτές συνθήκες τη προσπάθεια τους.

Καλούμε επίσης τους πολυπληθείς φίλους της ομάδας μας να σταθούν ασπίδα προστασίας της ομάδας , να ενεργούν ψύχραιμα και να αντικρούουν ρατσιστικές ή άλλες άδικες συμπεριφορές. Ο αθλητισμός ενώνει τους ανθρώπους !

Στα πλαίσια της αντιμετώπισης της κατάστασης που παρουσιάζεται το Δ.Σ. του σωματείου θα προβεί σε σειρά ενεργειών μέσα από συναντήσεις και επαφές με όλους τους αρμόδιους φορείς της πολιτείας και του αθλητισμού όπου θα επεξηγηθεί η κατάσταση με στόχο τη λήψη μέτρων για αντιμετώπιση της.Παράλληλα θα προβούμε σε ενέργειες δημοσιοποίησης της προβληματικής αυτής κατάστασης ώστε το πλατύ κοινό να γίνει κοινωνός της.

Διαβεβαιώνουμε όλους τους ποδοσφαιριστές και τους φίλους της ομάδας ότι θα διεκδικήσουμε και θα προασπιστούμε με αποφασιστικό και ουσιαστικό τρόπο τα καλώς νοούμενα συμφέροντα της ομάδας και του σωματείου μας.

Δεν θα ανεχθούμε και θα αντιδράσουμε σε οποιεσδήποτε συμπεριφορές ή ενέργειες οποιουδήποτε που γίνονται στη βάση ρατσιστικών ή μισαλλόδοξων προσεγγίσεων.

Καλούμε όλους όσους εμπλέκονται με το αγροτικό ποδόσφαιρο της Πάφου να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και να το προστατεύσουν απομακρύνοντας όσους με τις συμπεριφορές , τις ενέργειες , τις παραλείψεις , τη ανεπάρκεια και τη ακαταλληλότητα τους το οδηγούν σε ανυποληψία και σταδιακό μαρασμό.

Με εκτίμηση σε κάθε αγνό φίλαθλο

Εκ του Δ.Σ. Α.Π.Ο. Χρυσομηλιά
Αγίου Αμβροσίου Κερύνειας