Το είπαν και το έκαναν οι παίκτες της Χρυσομηλιάς… Διακόπηκε ο αγώνας με τα Μανδριά

Από: Γιώργος Γεωργίου

Την απόφαση τους για αποχή τους από τα εναπομείναντα παιχνίδια πρωταθλήματος της ΠΟΑΣΠ έκαναν (εν μέρη) πράξη  οι ποδοσφαιριστές της Χρυσομηλιάς Αγίου Αμβροσίου Κερύνειας.

Συγκεκριμένα, στο σημερινό παιχνίδι για την 7η αγωνιστική του Ομίλου Premier απέναντι στο Αθλητικό Σωματείο Μανδριών, η προσφυγική ομάδα παρουσιάστηκε στον αγωνιστικό χώρο με μόλις 7 ποδοσφαιριστές. Λίγο μετά την έναρξη του αγώνα ένας εξ αυτών τραυματίστηκε μη μπορώντας να συνεχίσει το παιχνίδι και ο διαιτητής της αναμέτρησης σφύριξε την λήξη του παιχνιδιού.

Σύμφωνα με την προκήρυξη της ομοσπονδίας, μία ομάδα πρέπει να αγωνίζεται τουλάχιστον με 7 ποδοσφαιριστές κατά την διάρκεια του αγώνα. Στην περίπτωση που δεν συμπληρώνεται αυτός ο αριθμός λόγω τραυματισμού ή αποβολής ποδοσφαιριστή(ων) τότε το παιχνίδι διακόπτεται και κατακυρώνεται κατά τις υπαίτιας ομάδας με σκορ 3-0 εναντίων της.

Μετά απ’ αυτή την εξέλιξη η ομάδα των Μανδριών παίρνει ένα πολύ σημαντικό τρίποντο που την κρατάει στην 1η θέση της βαθμολογίας.

Τέλος να αναφέρουμε ότι οι ποδοσφαιριστές της Χρυσομηλιάς σκέφτονται ακόμη και και την οριστική αποχώρηση τους από το πρωτάθλημα ΠΟΑΣΠ, με το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας να βρίσκεται σε συνεχείς συζητήσεις μαζί τους για να τους πείσει μην προβούν σ’ αυτή την ενέργεια που ίσως θα έχει καταστροφικές συνέπειες για το σωματείο.

Φωτογραφία από τον σημερινό αγώνα: